Llíria treballarà en nous formats i un protocol de seguretat davant del COVID-19 per a la reobertura de museus i edificis turístics

museo arqueologicLa regidora popular indica que “els comportaments de les persones canviaran després d'esta pandèmia, per això, tots els museus i edificis turístics han de comptar amb un protocol d'higiene, distanciament, aforament i elements de seguretat per a donar tranquil·litat als visitants”. Destaca “nous formats pioners i atractius basats a potenciar les noves tecnologies i en la confecció de grups més reduïts per a evitar l'afonament dràstic de visitants a la ciutat”.

(03-05-2020). El ple de l'Ajuntament de Llíria ha aprovat una proposta del PP perquè el Consistori edetà treballe en nous formats, així com en un protocol relatiu al distanciament, aforament, higiene i elements de seguretat per a la reobertura dels museus i edificis turístics de Llíria per a evitar una caiguda dràstica del sector.

La regidora del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Asunción Subiela, qui ha defés la iniciativa, ha advertit que “el sector cultural i turístic serà un dels més afectats en esta crisi sanitària, econòmica i social, junt amb la restauració i el comercial, per tant, és necessari treballar en una estratègia per a adaptar-nos als canvis”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

NNGG de Llíria inicia la campanya solidària d'arreplega de joguets

cartel Regala una Sonrisa 2019Els dies 3 i 10 de desembre s'arreplegaran els joguets en la seu del PP de Llíria en horari de 18 a 20 hores. S'entregaran els joguets, llibres i material escolar a les ONG’s locals Cáritas i Siempre Contigo.

1 des. 2019.- Noves Generacions de Llíria inicia la tradicional campanya solidària ‘Este Nadal regala un somriure’. Per quint any consecutiu, s'arreplegaran joguets, llibres i material escolar en bon estat i s'entregaran a les ONG’s locals Cáritas i Siempre Contigo.

La presidenta de NN.GG. de Llíria i regidora del Consistori edetà, Cintia Urbano, hi ha assenyalat que “els jóvens populars iniciem un any més esta iniciativa solidària perquè cap xiquet es quede sense regals i vixca amb il·lusió estes dates tan assenyalades”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El PP defén la llibertat de les famílies a triar l'educació dels seus fills davant de “l’alarma social” generada per la ministra Celaá

El PSOE i Compromís-MOVE voten en contra i C’s s'absté en la moció que defén la llibertat educativa. El regidor del PP advertix que “la Constitució Espanyola de 1978 reconeix, en el seu articule 27, dos drets fonamentals en matèria educativa: el dret a l'educació i la llibertat d'ensenyança”

(26-11-2019). El regidor del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Miguel Castellano, ha defés en l'últim ple municipal la llibertat de les famílies a triar l'educació dels seus fills davant de “l'alarma social” generada per la ministra Celaá a l'atacar a la concertada. Esta moció ha comptat amb el suport del PP, l'abstenció de C’s i el rebuig del PSOE i Compromís-MOVE.

Castellano s'ha pronunciat d'esta manera en relació a les recents declaracions de la ministra d'Educació i Formació Professional Isabel Celaá en les que afirmava que la llibertat dels pares de triar centre i l'ensenyança religiosa per als seus fills no emana de la llibertat d'ensenyança reconeguda en l'article 27 de la Constitució Espanyola.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El PP felicita a Llíria a l'aconseguir la distinció de Ciutat Creativa de la Música per la UNESCO

lliria ciutat creativaLa portaveu popular Reme Mazzolari destaca que “esta distinció situa a la nostra ciutat com un referent mundial en l'àmbit de la cultura, la música i l'ensenyança, amb grans societats i agrupacions musical i bressol de grans professionals”. Agraïx el gran treball realitzat per tots els que han participat perquè este projecte haja culminat amb èxit

(30-10-2019). El Partit Popular de la capital del Camp de Túria felicita a Llíria a l'aconseguir la distinció de Ciutat Creativa de la Música per la UNESCO.

La portaveu dels populars edetans Reme Mazzolari ha destacat que “esta distinció situa a la nostra ciutat com un referent mundial en l'àmbit de la cultura, la música i l'ensenyança, amb grans societats i agrupacions musical i bressol de grans professionals”.

De la mateixa manera, ha agraït el gran treball realitzat per tots els que han participat perquè este projecte haja culminat amb èxit. “Llíria i els seus ciutadans es mereix esta distinció, per això, el PP es congratula d'este important reconeixement”, ha destacat.

De la mateixa manera, Mazzolari ha remarcat que “una vegada més queda demostrat que, allò que bé se sembra, amb el pas dels anys fructifica, i prova d'això és el gran patrimoni cultural i musical de què gaudix la nostra ciutat”.

Imprimeix Correu-e

El PP en el Congrés dels Diputats treballarà per a aconseguir posibles inversions per a la rehabilitació del Real Monestir de Sant Miquel i millorar el seu entorn

1La cap de llista al Congrés i la portaveu popular, junt amb els regidors del PP, visiten el Real Monestir de Sant Miquel de Llíria per a conéixer de primera mà les seues necessitats. Belén Hoyo assegura que “treballarem des del Congrés dels Diputats per aconseguir ajudes estatals per a posar en marxa projectes que són una reivindicació històrica a Llíria i que encara no han sigut atesos”. Per la seua part, Reme Mazzolari destaca que “entre els projectes més rellevants es troba la construcció d'un accés alternatiu a l'actual que permetrà la pujada d'autobusos al santuari”

(26-10-2019). La cap de llista del PP al Congrés dels Diputats per la província de València, Belén Hoyo, i la portaveu del Grup Municipal del PP en l'Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, junt amb els regidors populars, han visitat el Real Monestir de Sant Miquel per a conéixer de primera mà les seues necessitats. Durant la visita, la candidata popular s'ha compromés a treballar des de Madrid per a aconseguir possibles inversions per a la rehabilitació del Real Monestir de Sant Miquel i millorar el seu entorn.

En este sentit, la diputada nacional Belén Hoyo ha assegurat que “el Real Monestir de Sant Miquel i el seu entorn és una important joia patrimonial que des de les institucions hem de donar suport per a la seua conservació i millora”, per això, ha assegurat que “treballarem des del Congrés dels Diputats per aconseguir ajudes estatals per a posar en marxa projectes que són una reivindicació històrica a Llíria i que encara no han sigut atesos”.

Per la seua banda, Mazzolari hi ha assenyalat que “entre els projectes més rellevants es troba la construcció d'un accés alternatiu a l'actual que permetrà la pujada d'autobusos al santuari”. “A més, este projecte és primordial, ja que també possibilitarà l'accés al Real Monestir de Sant Miquel de la maquinària pesada necessària per als treballs de rehabilitació de l'edifici conventual i la coberta, la intervenció de la qual és molt necessària”, ha indicat.

La portaveu popular ha recordat que “el projecte de l'accés alternatiu aprovat pel Govern municipal del PP i Unió Valenciana, en la legislatura 1995-1999, i que comptava amb consignació pressupostària, va ser eliminat en la primera decisió política del Govern del tripartit PSOE-Esquerra Unida-Bloc en el pleno del 2 d'agost de 1999”.

Tant la diputada nacional com la portaveu popular s'han compromés a treballar colze a colze, junt amb la Germandat de Sant Miquel de Llíria, per a aconseguir línies d'inversió que permeten que estos projectes siguen una realitat.

Imprimeix Correu-e

 

©PP Llíria

Calle Mayor, 12

LlírIa 46160

Telef: +34 962792269

info@pplliria.es

RSS Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, 	de las Directrices de Accesibilidad para el 	Contenido Web 1.0 del W3C-WAI