Afiliacions

Una baixada d'impostos per consolidar la recuperació

Manuel Izquierdo, alcalde de Llíria. GENER 2015.

Fa ja uns quants mesos que comencem a constatar la recuperació econòmica. Un fet que no haguera sigut possible sense l'esforç de tots els espanyols i sense les mesures reformistes del Govern de Mariano Rajoy a Espanya i d'Alberto Fabra a la Comunitat Valenciana.
Per molt que alguns s'encaboten a negar-ho, és una realitat que la desocupació descendix mes a mes, els mercats borsaris animen a la inversió al nostre país i en el carrer es respira un ambient de major estabilitat econòmica.

En l'àmbit municipal, que és el que ens afecta a l'equip de govern que presidisc a Llíria, és la nostra obligació posar les ferramentes que en el nostre municipi puguen afavorir i consolidar esta recuperació, i avançar en el creixement i l'ocupació. Per això, la passada setmana aprovàrem en el ple de la corporació la rebaixa en més d'un 8% de l'impost sobre els béns immobles, conegut comunament com a ‘contribució’.

Compromís, en un exercici d'irresponsabilitat amb els ciutadans de Llíria, va votar en contra d'esta mesura, MOVE i EU s'hi van abstindre, mentre que el PSPV va donar suport a la moció presentada pel regidor d'Hisenda José Ricardo Escobedo, això sí, per atribuir-se el mèrit d'esta iniciativa després, tot i saber que és mentida.


Això suposa una irresponsabilitat encara major, perquè va ser el Govern de Zapatero el que ens va deixar en esta situació i, si tingueren consciència del deure davant dels seus veïns, donarien suport sense fissures a una mesura que els estalviarà ni més ni menys que 441.319,95 euros. No cal inventar-se falsos plagis, perquè si algú va a rebuf és el PSPV.

Per no mencionar les mentides de Compromís, que impunement s'atrevix a acusar a l'equip de govern del Partit Popular d'abaixar els impostos per no crear ocupació, un plantejament que no té sentit, ja que si els ciutadans tenen més diners en les seues butxaques, consumiran més i, per tant, es reactivarà l'economia i es generarà més ocupació.

Nosaltres, per la nostra part, complim allò que vam prometre fa tres anys, és a dir, abaixar la pressió fiscal quan fóra possible a fi de fomentar el consum, afavorir les pimes i els autònoms i, per descomptat, la ciutadania en conjunt.
Continuarem pensant en els nostres veïns per damunt de tot. Per això, avançarem en els plans d'ocupació, en els quals ja hem invertit més de 400.000 euros les últimes tres edicions. Continuarem, així mateix, aplanant el camí de la recuperació amb mesures concretes, com els convenis amb altres administracions per al foment de l'ocupació o bonificacions fiscals per a pimes i autònoms.
Continuem treballant…

Imprimeix Correu-e

 

©PP Llíria

Calle Mayor, 12

LlírIa 46160

Telef: +34 962792269

info@pplliria.es

RSS Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, 	de las Directrices de Accesibilidad para el 	Contenido Web 1.0 del W3C-WAI