Afiliacions

Treballant per l'ocupació

Manuel Izquierdo, alcalde de Llíria. GENER 2015.

Comença un any nou ple de reptes per a l'equip de govern, entre els quals figura un en les primeres posicions i no és un altre que la creació d'ocupació. Sempre ha sigut una prioritat per a nosaltres per ajudar les famílies de la nostra localitat, i per això hem anat plantejant diferents plans d'ocupació municipals, com el que començarà el pròxim març i en el qual es donarà ocupació a 55 persones de Llíria.

Com a novetat, en esta edició, la quarta, s'han inclòs llocs de treball de distinta qualificació i per a menors de 30 anys, donant així una oportunitat a distints sectors de la població. Amb estes ofertes d'ocupació pública esperem contribuir a la recuperació econòmica, perquè treballar per l'ocupació és treballar pel benestar dels ciutadans del nostre municipi.
El passat mes de desembre aprovàrem els pressupostos de 2015, uns pressupostos pensats per a la creació d'ocupació que inclouran també exempcions fiscals per a les empreses que s'instal•len i que contracten a Llíria.


D'esta manera, i en busca de l'estabilitat laboral i la creació d'ocupació de qualitat, tractarem d'atraure inversions a la nostra localitat que generen ocupació, amb incentius i bonificacions, la baixada de l'IBI i la congelació de taxes. A més, hi haurà bonificacions de l'IBIU per a comerços i indústries de nova implantació durant quatre anys, que seran del 55% si es creen de dos a sis llocs de treball indefinits, del 80% si es creen de sis a dotze llocs i del 95% para més de dotzes ocupacions.

Així mateix, al nou Pla d'Ocupació Local s'unix la posada en marxa dels plans d'ocupació conjunts amb altres administracions com són l'EZONAI i Salari Jove, i també el taller d'ocupació Ca Porcar Edeta II. Per a tot això s'han destinat 600.000 euros, la qual cosa possibilitarà la creació de 300 llocs de treball.
Sens dubte que l'obertura de l'hospital de Llíria el pròxim mes de març portarà ocupació, ja que es generaran llocs indirectes en els distints servicis que requerirà el centre, a més dels més de 400 treballadors fixos que cada dia vindran i consumiran en la nostra localitat.
Enguany portarà moltes notícies bones en matèria d'ocupació i, perquè així siga, continuarem treballant per l'ocupació.

Imprimeix Correu-e

 

©PP Llíria

Calle Mayor, 12

LlírIa 46160

Telef: +34 962792269

info@pplliria.es

RSS Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, 	de las Directrices de Accesibilidad para el 	Contenido Web 1.0 del W3C-WAI