Afiliacions

Any nou, projectes nous

Manuel Izquierdo Igual, alcalde de Llíria. NADAL 2014.

El 2015 obri les portes de bat a bat de forma decisiva per donar resposta a les peticions dels ciutadans. Per al nou exercici s'han confeccionat uns pressupostos basats en les polítiques socials, la inversió i la creació d'ocupació, uns comptes que suposaran un nou impuls per a la recuperació econòmica i la creació de riquesa. Així, durem a terme projectes que milloraran la vida dels nostres ciutadans fruit d'un treball constant durant estos anys i que prompte veuran la llum, i uns altres de nous que comencen a caminar. 

Al principi d'este any que ve obrirà les portes l'Hospital de Llíria. Un projecte pel qual hem lluitat molt i que veurà la llum per donar major benestar als nostres veïns. Comptarem amb unes magnífiques instal•lacions i es generarà ocupació de qualitat i qualificat, cosa que comportarà major riquesa i recursos. Encara que cal ressaltar que la gestió dels llocs de treball es farà des de la Conselleria de Sanitat.


L'any que està a punt d'arribar també veurem la façana de l'església de la Mare de Déu de l'Assumpció lluint en tota la seua esplendor, per a delectació de tots els veïns de Llíria que tant d'afecte professem a este temple i dels visitants que acudixen a la nostra localitat atrets pel nostre ric patrimoni, la nostra gastronomia, les activitats culturals i un comerç dinàmic. El projecte de rehabilitació de la façana retaule i del conjunt escultòric que l'acompanya va ser presentat fa uns dies per la consellera de Cultura María José Catalá, que va anunciar una inversió en esta joia de la Contrareforma de 225.000 euros. Sens dubte, una gran notícia per a Llíria, que té en este singular temple un tresor arquitectònic i artístic.

Moltes altres són les iniciatives per a 2015, un any que apunta a la consolidació de la recuperació econòmica empresa pel Govern de Mariano Rajoy i realitzada amb l'esforç de totes les administracions i el de tots els ciutadans. Pel que fa a Llíria, des del govern municipal continuarem treballant en els Plans d'Ocupació Municipals i en totes aquelles iniciatives empreses per altres administracions que perseguixen este mateix objectiu, i per a això invertirem 600.000 euros que, junt amb les beques d'estudi, possibilitaran la creació de 300 llocs de treball.

A més, continuem treballant per a l'arribada de noves empreses a la nostra localitat que creen ocupació, i continuarem apostant, com sempre ho hem fet, per les polítiques socials, una de les nostres màximes prioritats.
Per descomptat, continuarem prestant suport als nostres jóvens, als nostres esportistes, a les nostres festes i tradicions i a la música com a màxim exponent cultural d'esta ciutat.

Com a alcalde de Llíria, i en nom de la corporació municipal, vull dedicar estes línies per desitjar-los un molt bon Nadal i un bon Any Nou. Espere que 2015 ens porte a tots nous projectes i il•lusions per seguir per la senda del creixement i la recuperació, i que la salut i l'harmonia estiguen molt presents els pròxims mesos. De la mateixa manera, desitge al Periódico de Aquí que el projecte d'edició en paper al Camp de Túria continue sent un èxit.

Imprimeix Correu-e

 

©PP Llíria

Calle Mayor, 12

LlírIa 46160

Telef: +34 962792269

info@pplliria.es

RSS Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, 	de las Directrices de Accesibilidad para el 	Contenido Web 1.0 del W3C-WAI