Afiliacions

2015, un any per continuar per la senda de la recuperació

Manuel Izquierdo, alcalde de llíria. DICIEMBRE 2014.

Comencem un any nou amb il•lusió i amb la posada en marxa de grans projectes que suposaran per a Llíria un impuls en el benestar i el progrés. Per a això, el govern municipal de l'Ajuntament de Llíria ha confeccionat els pressupostos municipals per a 2015, on queden reflectits estos projectes i que, sens dubte, seran garantia de la recuperació econòmica a la localitat.

Estos comptes, que ascendixen a prop de 18 milions d'euros, són el full de ruta per als pròxims dotze mesos, i on hem prioritzat les polítiques socials, la inversió pública per incentivar la reactivació econòmica i la creació d'ocupació, el manteniment dels servicis públics, la reducció del deute, la baixada de la pressió fiscal i els incentius i les bonificacions fiscals per a les empreses que s'instal•len en la nostra localitat. Tot això mantenint la nostra premissa de fer una gestió eficaç i eficient, i sempre en defensa dels interessos dels ciutadans.

D'esta manera, l'Ajuntament de Llíria invertirà l'any que ve en la millora de la plaça Major, en obres d'urbanització i millora en carrers, accessos a les urbanitzacions o la reforma de les dependències de la Policia Local, entre altres projectes. Igualment, hi cal afegir el Pla d'Actuacions Programades PAP 2015 i les subvencions de la Diputació de València per a material esportiu i logístic i per a parcs i jardins.


L'any 2015 ens portarà així mateix l'aconseguiment de grans projectes com ara l'obertura de l'Hospital de Llíria, amb la consegüent millora de la qualitat de vida dels nostres veïns i la generació de riquesa i ocupació, així com la rehabilitació de la façana retaule de l'església de la Mare de Déu de l'Assumpció i el conjunt escultòric que conté.
En la redacció d'estos pressupostos hem tractat d'abordar els assumptes que preocupen i demanen els nostres veïns. És per això que les polítiques socials i la creació d'ocupació estan entre les nostres prioritats.
Amb esta finalitat, hem planejat un nou Pla d'Ocupació Local i la posada en marxa dels plans d'ocupació conjunts amb altres administracions com són l'EZONAI i Salari Jove, així com el taller d'ocupació Ca Porcar Edeta II. Per a tot això s'han destinat 600.000 euros que, junt amb les beques d'estudi, possibilitaran la creació de 300 llocs de treball.

En esta línia, també tractarem d'atraure inversions i empreses en la nostra localitat que generen ocupació, cosa que es veurà reflectida en els incentius i en les bonificacions fiscals per a la instal•lació d'empreses, la baixada de l'IBI i la congelació de taxes.
D'esta manera, hi haurà bonificacions de l'IBIU per a comerços i indústries de nova implantació durant quatre anys. Estes bonificacions seran del 55% si es creen de dos a sis llocs de treball indefinits, del 80% si es creen de sis a dotze llocs i del 95% para més de dotzes ocupacions.
Amb este esperit d'esperança i d'il•lusió pels nous projectes que esperen a Llíria, voldria desitjar-los a tots unes bones festes i un any 2015 carregat de salut, treball i felicitat.

Imprimeix Correu-e

 

©PP Llíria

Calle Mayor, 12

LlírIa 46160

Telef: +34 962792269

info@pplliria.es

RSS Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, 	de las Directrices de Accesibilidad para el 	Contenido Web 1.0 del W3C-WAI