Una baixada d'impostos per consolidar la recuperació

Manuel Izquierdo, alcalde de Llíria. GENER 2015.

Fa ja uns quants mesos que comencem a constatar la recuperació econòmica. Un fet que no haguera sigut possible sense l'esforç de tots els espanyols i sense les mesures reformistes del Govern de Mariano Rajoy a Espanya i d'Alberto Fabra a la Comunitat Valenciana.
Per molt que alguns s'encaboten a negar-ho, és una realitat que la desocupació descendix mes a mes, els mercats borsaris animen a la inversió al nostre país i en el carrer es respira un ambient de major estabilitat econòmica.

En l'àmbit municipal, que és el que ens afecta a l'equip de govern que presidisc a Llíria, és la nostra obligació posar les ferramentes que en el nostre municipi puguen afavorir i consolidar esta recuperació, i avançar en el creixement i l'ocupació. Per això, la passada setmana aprovàrem en el ple de la corporació la rebaixa en més d'un 8% de l'impost sobre els béns immobles, conegut comunament com a ‘contribució’.

Compromís, en un exercici d'irresponsabilitat amb els ciutadans de Llíria, va votar en contra d'esta mesura, MOVE i EU s'hi van abstindre, mentre que el PSPV va donar suport a la moció presentada pel regidor d'Hisenda José Ricardo Escobedo, això sí, per atribuir-se el mèrit d'esta iniciativa després, tot i saber que és mentida.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

Treballant per l'ocupació

Manuel Izquierdo, alcalde de Llíria. GENER 2015.

Comença un any nou ple de reptes per a l'equip de govern, entre els quals figura un en les primeres posicions i no és un altre que la creació d'ocupació. Sempre ha sigut una prioritat per a nosaltres per ajudar les famílies de la nostra localitat, i per això hem anat plantejant diferents plans d'ocupació municipals, com el que començarà el pròxim març i en el qual es donarà ocupació a 55 persones de Llíria.

Com a novetat, en esta edició, la quarta, s'han inclòs llocs de treball de distinta qualificació i per a menors de 30 anys, donant així una oportunitat a distints sectors de la població. Amb estes ofertes d'ocupació pública esperem contribuir a la recuperació econòmica, perquè treballar per l'ocupació és treballar pel benestar dels ciutadans del nostre municipi.
El passat mes de desembre aprovàrem els pressupostos de 2015, uns pressupostos pensats per a la creació d'ocupació que inclouran també exempcions fiscals per a les empreses que s'instal•len i que contracten a Llíria.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

Any nou, projectes nous

Manuel Izquierdo Igual, alcalde de Llíria. NADAL 2014.

El 2015 obri les portes de bat a bat de forma decisiva per donar resposta a les peticions dels ciutadans. Per al nou exercici s'han confeccionat uns pressupostos basats en les polítiques socials, la inversió i la creació d'ocupació, uns comptes que suposaran un nou impuls per a la recuperació econòmica i la creació de riquesa. Així, durem a terme projectes que milloraran la vida dels nostres ciutadans fruit d'un treball constant durant estos anys i que prompte veuran la llum, i uns altres de nous que comencen a caminar. 

Al principi d'este any que ve obrirà les portes l'Hospital de Llíria. Un projecte pel qual hem lluitat molt i que veurà la llum per donar major benestar als nostres veïns. Comptarem amb unes magnífiques instal•lacions i es generarà ocupació de qualitat i qualificat, cosa que comportarà major riquesa i recursos. Encara que cal ressaltar que la gestió dels llocs de treball es farà des de la Conselleria de Sanitat.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

2015, un any per continuar per la senda de la recuperació

Manuel Izquierdo, alcalde de llíria. DICIEMBRE 2014.

Comencem un any nou amb il•lusió i amb la posada en marxa de grans projectes que suposaran per a Llíria un impuls en el benestar i el progrés. Per a això, el govern municipal de l'Ajuntament de Llíria ha confeccionat els pressupostos municipals per a 2015, on queden reflectits estos projectes i que, sens dubte, seran garantia de la recuperació econòmica a la localitat.

Estos comptes, que ascendixen a prop de 18 milions d'euros, són el full de ruta per als pròxims dotze mesos, i on hem prioritzat les polítiques socials, la inversió pública per incentivar la reactivació econòmica i la creació d'ocupació, el manteniment dels servicis públics, la reducció del deute, la baixada de la pressió fiscal i els incentius i les bonificacions fiscals per a les empreses que s'instal•len en la nostra localitat. Tot això mantenint la nostra premissa de fer una gestió eficaç i eficient, i sempre en defensa dels interessos dels ciutadans.

D'esta manera, l'Ajuntament de Llíria invertirà l'any que ve en la millora de la plaça Major, en obres d'urbanització i millora en carrers, accessos a les urbanitzacions o la reforma de les dependències de la Policia Local, entre altres projectes. Igualment, hi cal afegir el Pla d'Actuacions Programades PAP 2015 i les subvencions de la Diputació de València per a material esportiu i logístic i per a parcs i jardins.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

Recolzant les Falles de Llíria

Per Manuel Izquierdo, Alcalde de Llíria.

Amb l'acte de proclamació de les Falleres Majors de Llíria de 2015, Cristina Torres García i Raquel Sancho Fitos, la capital del Camp de Túria dóna la benvinguda a un nou any faller amb emoció i il•lusions renovades.
Llíria ha viscut els últims anys una important projecció de la festa fallera que ha passat a ser cita ineludible en el calendari festiu del nostre municipi.
En l'actualitat ja comptem amb sis comissions, amb la recent incorporació de la Falla 'El Fum', a la que donem la benvinguda, i la Junta Local Fallera que enguany ha presentat el seu nou estendard, un símbol que reflectix tot el treball, esforç i sentiment de les comissions que fan d'esta festa un esdeveniment únic.
Des de l'Ajuntament de Llíria prestem suport a les Falles perquè són part de la nostra cultura i tradició. Estem i estarem promovent la tradició i fent costat a esta festa tan nostra, que agrada a xicotets i majors i que, sens dubte, posa en valor l'enginy, la creativitat, la participació, l'esforç, la dedicació, la valenciania i la riquesa patrimonial i artística.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

 

©PP Llíria

Calle Mayor, 12

LlírIa 46160

Telef: +34 962792269

info@pplliria.es

RSS Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, 	de las Directrices de Accesibilidad para el 	Contenido Web 1.0 del W3C-WAI