El PP inicia la campanya ‘El teu programa, el nostre programa’ per a arreplegar les inquietuds de la ciutadania de Llíria

Acto mercado Reme 080La candidata a l'alcaldia de Llíria Reme Mazzolari explica que “volem amb esta campanya estar prop de la gent, saber el que els nostres veïns i veïnes volen canviar o millorar, i d'esta manera incorporar al nostre programa electoral totes aquelles propostes que donen solucions a les necessitats de la ciutadania”. Destaca que “el nostre programa de Govern serà el programa de la ciutadania de Llíria, eixe és el nostre compromís amb els nostres veïns i veïnes, propostes que faciliten la vida a la gent, que generen benestar, prosperitat i riqueza”.

(11-04-2019). El Partit Popular de Llíria ha iniciat hui la campanya ‘El teu programa, el nostre programa’ per a arreplegar les inquietuds i necessitats de la ciutadania de Llíria. Amb esta iniciativa, els populars estan a peu de carrer per a conéixer de primera mà el que més preocupa els seus veïns per a donar una resposta real.

En este sentit, la candidata del PP a l'alcaldia de Llíria, Reme Mazzolari, ha explicat que “volem amb esta campanya estar prop de la gent, saber el que els nostres veïns i veïnes volen canviar o millorar, i d'esta manera incorporar al nostre programa electoral totes aquelles propostes que donen solucions a les necessitats de la ciutadania”.

Mazzolari ha defés algunes de les propostes que portarà en el programa electoral com la reobertura de la plaça de Partidor i la remodelació de la plaça Major, el rebuig de que s'instal·le a Llíria el centre de recepció de menors de la província de València, volem que el centre de dia i la residència per a persones amb discapacitat siga una realitat així com els nous IES Camp de Túria i col·legi de Sant Vicent.

També, millors servicis de neteja i manteniment en el nucli urbà i en les urbanitzacions, major atenció al ciutadà, suport a les associacions locals, impulsar els polígons industrials i l'activitat comercial i la instal·lació de nou mobiliari i jocs en els parcs infantils, entre moltes altres propostes.

La candidata a l'alcaldia de Llíria ha destacat que “el nostre programa de Govern serà el programa de la ciutadania de Llíria, eixe és el nostre compromís amb els nostres veïns i veïnes, propostes que faciliten la vida a la gent, que generen benestar, prosperitat i riqueza” perquè “els gestors públics no estem per a posar pals en les rodes sinó per a treballar per millorar la vida de les persones amb més i millors servicis”.

Imprimeix Correu-e

 

©PP Llíria

Calle Mayor, 12

LlírIa 46160

Telef: +34 962792269

info@pplliria.es

RSS Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, 	de las Directrices de Accesibilidad para el 	Contenido Web 1.0 del W3C-WAI