El PP de Llíria estrena nou format en les seuse assemblees dins de la campanya #pprespon

Este nou format dinàmic i participatiu busca aprofundir en qüestions que preocupen els ciutadans. La seu del PP de Llíria insertarà un panell informatiu sobre l'acció del partit en el municipi.

nuevo formato asambleas pplliria(Llíria, 7-4-2014). El Partit Popular de Llíria ha estrenat en la seua última assemblea un nou format més dinàmic i participatiu amb l'objectiu d'acostar molt més la informació i aprofundir en qüestions que preocupen els ciutadans de la localitat. Esta acció s'emmarca dins de la campanya #pprespon, que els populars edetans estan duent a terme.
En este sentit, els populars analitzaran cada mes els diferents temes d'interés municipal relacionats amb cada una de les distintes regidories de l'Ajuntament de Llíria.

Després de l'exposició detallada, els afiliats i simpatitzants que assistisquen cada mes participaran, a manera de taula de treball, aportant idees i impressions per a enriquir les iniciatives posades en marxa pels populars en el Govern municipal.

Així mateix, dimarts passat va tindre lloc la primera assemblea amb este nou format on es van analitzar les àrees d'educació, cultura i festes amb el responsable d'éstes matèries en l'Ajuntament de Llíria, Salvador Oliver. 

La presidenta del PP de Llíria, Reme Mazzolari, ha destacat que "el nostre partit és transparent, pròxim, obert i participatiu i este nou format que posem en marxa reflectix el que som".
De la mateixa manera, la presidenta del PP local ha anunciat que "dins de la campanya #pprespon, la seu no sols va a convertir-se en un punt de trobada sinó també en un aparador de les iniciatives populars en el municipi, a través d'un panell informatiu que insertarem en la porta perquè els veïns coneguen la nostra labor".

Imprimeix