Martínez demana “solucions” a la falta de zones d'aparcament a Llíria i planteja convenis amb propietaris de solars sense ús per a pàrquing públic gratuït

El regidor del PP insta el Govern socialista a què “amb els mitjans propis municipals es condicionen les parcel·les municipals que hui estan destinades a aparcament públic, amb l'objectiu d'optimitzar la capacitat de vehicles i prestar un millor servici”. Planteja que “ara, amb la UE-13 finalitzada, el Consistori edetà pot dur a terme un nou conveni per a poder ampliar estes zones d'aparcament públic gratuït al municipi”.

(18-5-2016). El regidor del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Francisco Martínez, ha demanat al Govern socialista “solucions” a la falta de zones d'aparcament a Llíria i ha plantejat convenis amb propietaris de solars sense ús perquè siguen transformats en pàrquing públic gratuït.

Així ho ha demanat l'edil popular a través d'una moció que serà debatuda demà en el ple municipal. En esta línia, ha indicat “la necessitat que els servicis tècnics i jurídics municipals estudien la possibilitat d'establir nous convenis de lloguer entre l'Ajuntament de Llíria i els propietaris de solars que puguen oferir-se com a aparcaments públics gratuïts, oferint d'esta manera una solució a la falta d'aparcament en el municipi”.

Optimitzar les parcel·les municipals

De la mateixa manera, el dirigent popular ha instat el Govern socialista que “amb els mitjans propis municipals, a través de les brigades i amb la col·laboració dels tècnics, es condicionen les parcel·les municipals que hui estan destinades a aparcament públic, amb l'objectiu d'optimitzar la capacitat de vehicles i prestar un millor servici, com són el solar de La Cultural, el Camí de Mura o el pàrquing de l'estació de metre, amb actuacions com anivellar el terreny, pavimentar-ho provisionalment i senyalitzar les places d'estacionament a fi d'ordenar i millorar el servici prestat”.

El regidor popular ha recordat que “en la legislatura passada, amb el Govern del PP, l'Ajuntament de Llíria va dur a terme un conveni amb els propietaris perquè s'habilitara una zona d'aparcament gratuït per als ciutadans de Llíria en la UE-2” i ha conclòs que “ara, amb la UE-13 finalitzada, el Consistori edetà pot dur a terme un nou conveni d'estes característiques per a poder ampliar estes zones d'aparcament públic gratuït al municipi”.

Imprimeix Correu-e

 

©PP Llíria

Calle Mayor, 12

LlírIa 46160

Telef: +34 962792269

info@pplliria.es

RSS Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, 	de las Directrices de Accesibilidad para el 	Contenido Web 1.0 del W3C-WAI