Mes de 300 persones assisteixen a l'acte del PP a Llíria amb motiu de les eleccions europees.

elecciones europeas mitin central pplliria 18 mayo 2014 1

Mazzolari assenyala "la importància de votar en estes eleccions, ja que el 70% de la legislació i el 40% de les inversions vénen d'Europa". Izquierdo assegura que "en estes eleccions europees ens juguem eixir de la crisi definitivament". Fabra destaca que el PP és "el partit que adreça el país, el que crega ocupació i el que abaixarà els impostos en 2015.

(Llíria, 18-5-2014) . Prop de 300 persones han assistit a l'acte del Partit Popular a Llíria amb motiu de les eleccions europees i en el que han participat el president del PPCV, Alberto Fabra, la presidenta del PP de Llíria, Reme Mazzolari, i l'alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo. També han assistit el secretari general del PPCV, Serafín Castellano, la consellera d'Educació, Cultura i Esports, María José Catalá, el conseller d'Economia, Indústria i Comerç, Máximo Buch, la delegada del Govern en la Comunitat, Paula Sánchez de León, el secretari del PP provincial, Vicente Betoret, i la presidenta del PP del Camp de Túria, Mari Carmen Contelles.

Així mateix, la presidenta del PP de Llíria, Reme Mazzolari, ha destacat "la importància de votar en estes eleccions, ja que el 70% de la legislació ve d'Europa i el 40% de les inversions són de fons europeos". En este sentit, ha esmentat inversions europees a Llíria com el segellat de l'abocador i la millora en el regadiu en els 

camps de la localitat. Per la seua banda, l'alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, hi ha assenyalat que "en estes eleccions europees ens juguem eixir de la crisi definitivamente" i ha assegurat que "el PP aposta, a diferència d'altres partits, per seguir en la Unió Europea integradora, fort i pròxima als ciudadanos"

El secretari general del PPCV, Serafín Castellano, ha agraït al PP de Llíria i al PP de la comarca del Camp del Túria l'organització de l'acte i hi ha assenyalat la "fortaleza" dels populars. Així mateix, ha assegurat que el president Alberto Fabra està amb la seua gent i amb la Comunitat Valenciana, per això, està recorrent cada municipi i comcarca. Igualment, ha recordat que "la organització nacional del partit ha decidit que l'acte central de campanya es faça una vegada més a València, per això, ha demanat a la comarca del Camp del Túria la seua assistència per a agrair al president Rajoy que pose a tots a treballar per a recuperar España"

"Sacar a Espanya de la crisis"

Finalment, el president del PPCV, Alberto Fabra, que ha clausurat l'acte, ha recordat que "los socialistes han sigut els que van afonar el país i el PP, de nou, va a recuperarlo" i ha recordat que davant de la situació que va deixar el PSOE "el president Mariano Rajoy ha cregut en la força i en l'energia de la gent per a traure a Espanya de la crisis". Així mateix, ha assegurat que gràcies a les reformes del PP "somos la segona comunitat autònoma que més ocupació està creando" i ha afegit que "España ara comença a comptar, perquè fins als socialistes europeus s'estan donant cuenta".

Així, s'ha preguntat "por què si els socialistes alemanys, francesos i italians diuen que Espanya va ben no ho diuen els socialistes españoles". El president Fabra hi
ha assenyalat que els militants del PP "somos candidats el 25M" i ha destacat que "somos el partit que adreça el país, "el que crea ocupació i el que abaixarà els impostos en 2015.

PROP DE 300 PERSONES ASSISTEIXEN A L'ACTE DEL PP A LLÍRIA AMB MOTIU DE LES ELECCIONS EUROPEESPROP DE 300 PERSONES ASSISTEIXEN A L'ACTE DEL PP A LLÍRIA AMB MOTIU DE LES ELECCIONS EUROPEES.

Imprimeix Correu-e

 

©PP Llíria

Calle Mayor, 12

LlírIa 46160

Telef: +34 962792269

info@pplliria.es

RSS Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, 	de las Directrices de Accesibilidad para el 	Contenido Web 1.0 del W3C-WAI