El PP de Llíria denúncia “l'estat d'abandó” dels contenidors soterrats de reciclatge de Llíria

Placa 9 doctubre 1La portaveu del PP lamenta que “la nul·la gestió dels socialistes està ocasionant molèsties als ciutadans que fan l'esforç per separar els residus”. Exigix a Civera que “ja que president el Consorci València Interior, done exemple i gestione el manteniment dels contenidors soterrats de residus en el municipi immediatament".

(28-4-2016). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, ha denunciat hui “l'estat d'abandó” dels contenidors soterrats de reciclatge en el municipi, ja que molts d'ells es troben inutilitzats.

La dirigent popular ha criticat que “els contenidors soterrats de reciclatge ubicats en la plaça 9 d'Octubre i en el carrer Gerardo Ferrando porten mesos sense utilitzar-se, be precintat amb bosses de fem o amb contenidors mòbils, sense que els veïns i veïnes de Llíria puguen fer ús dels mateixos” i ha lamentat que “la nul·la gestió dels socialistes està ocasionant molèsties als ciutadans que fan l'esforç per separar els residus”.

En este sentit, ha exigit a l'alcalde Manolo Civera que “ja que presideix el Consorci València Interior, done exemple i gestione el manteniment dels contenidors soterrats de residus en el municipi immediatament, perquè el fet de que hi haja contenidors inutilitzats durant mesos respon més a una actitud de desídia que a un verdader compromís amb els ciutadans”.

Per últim, la també presidenta dels populars edetans ha recordat que “el Govern del PP va invertir al voltant de 450.000 euros en els contenidors de residus soterrats instal·lats en els carrers Gerardo Ferrando, Alcalde Josep Pérez Cotanda, L'Hort d'Agustí, Silvestre d'Edeta, Sant Josep, Plaça Major, Sant Francesc i Avinguda dels Furs” i ha demanat que "donat que el Govern socialista no té previsió d'ampliar els punts, que almenys mantinga en condicions els contenidors disponibles”.

Imprimeix Correu-e

 

©PP Llíria

Calle Mayor, 12

LlírIa 46160

Telef: +34 962792269

info@pplliria.es

RSS Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, 	de las Directrices de Accesibilidad para el 	Contenido Web 1.0 del W3C-WAI