Izquierdo critica el "oportunismo" del PSPV i afirma que el Hospital de Llíria estarà en 2015.

Assegura que "la seguretat entorn de les obres de la infraestructura sanitària ha sigut sempre prioritaria". Assenyala que "el Hospital de Llíria garantirà un major benestar per als ciutadans de les comarques del Camp del Túria i Els Serranos".

hospital lliria(Llíria, 27-11-2013). L'alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, ha criticat hui el "oportunismo" del PSPV, ja que "se preocupen ara de l'Hospital de Llíria quan porten anys donant-li l'esquena a esta infraestructura tan necesaria" i ha afirmat que esta infraestructura sanitària serà una realitat en 2015.
Així mateix, el primer edil ha assegurat que "tras conéixer-se que les obres de l'Hospital de Llíria s'anaven a reprendre en 2014 i que en els Pressupostos de la Generalitat per a 2014 es destina un total de 5,1 milions d'euros, els socialistes parlen ara del centre sanitario".

En esta línia, Izquierdo hi ha assenyalat que "los actes vandàlics que per desgràcia s'han produït no són de la magnitud que asseguren els socialistes, perquè estos suposen la falta de tres papereres i el respatler d'un banc, situades en la part exterior de la tanca que protegix l'edifici hospitalari, tal com he comprovat en la visita realitzada esta mañana", per la qual cosa ha qualificat les declaracions del secretari comarcal del PSPV de "alarmistas". Així, ha recordat que "la seguretat entorn de les obres ha sigut sempre prioritaria".

L'alcalde popular ha advertit els socialistes que "más prompte que vesprada l'Hospital de Llíria serà una realitat gràcies al treball constant dels populars en El Govern municipal i autonómico".

Finalment, Izquierdo ha criticat que "los socialistes parlen ara d'esta infraestructura quan mai han apostat per ella i els ha recordat que "el Hospital de Llíria garantirà un major benestar per als ciutadans de les comarques del Camp del Túria i Els Serrans.

IZQUIERDO CRITICA EL "OPORTUNISMO" DEL PSPV I AFIRMA QUE L'HOSPITAL DE LLÍRIA ESTARÁ EN 2015.

Imprimeix