Afiliacions

Mazzolari: “El projecte SimBioTIC respon més a un patrocini personal de l'alcalde Manolo Civera que a un benefici real per als ciutadans”

fachada aytoLa portaveu del PP afirma que “el fet de que esta aposta nasca del municipalisme, sense possibilitats reals per falta de recursos, deixa en molt mal lloc les administracions provincial i autonòmica en l'aposta pel medi ambient”. Exigix a Civera que “negocie amb la Diputació de València i la Conselleria de Canvi Climàtic perquè retornen immediatament a les arques municipals els 180.000 € que costa l'estudi SimBioTIC, ja que invertint diners municipal en este projecte, el Govern socialista renúncia a nombroses inversions més necessàries en la nostra ciutat”.

(11-11-2017). La portaveu del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, ha assegurat hui que el projecte SimBioTIC respon més a un patrocini personal de l'alcalde Manolo Civera que a un benefici real per als ciutadans, ja que la inversió per a posar en marxa este projecte és massa costós per a un municipi com Llíria”.

Mazzolari ha explicat que “només l'estudi del projecte SimBioTIC per a Llíria ens costa als ciutadans de Llíria 180.000 euros quan en el pressupost municipal per a este exercici hi ha com a màxim 60.000 € per a assistències tècniques” i ha afegit que “Llíria no pot assumir en només un estudi un gasto de 180.000 € quan hi ha altres prioritats més necessàries”.

De la mateixa manera, ha lamentat que “per a projectes d'este calat, la Diputació de València i la Generalitat no posen en marxa iniciatives que puguen acollir-se els municipis valencians i no que siga un Ajuntament com el de Llíria, que amb un pressupost com el que té, haja de fer un esforç titànic per a poder posar en marxa iniciatives en esta línea” i ha afegit que “el fet de que esta aposta nasca del municipalismo, sense possibilitats reals per falta de recursos, deixa en molt mal lloc les administracions provincial i autonòmica en l'aposta pel medi ambient”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

Mazzolari: “El Govern socialista ens nega el dret constitucional a la participació dels assumptes públics al suspendre el ple ordinari”

fachada aytoLa portaveu popular critica que “els socialistes no respecten les regles del joc i es dediquen a modificar-les segons els interessa, ja que fent cas omís a l'edicte, primer convoquen el ple ordinari de març a una hora diferent de l'acordada i després suspenen el mateix”. Critica que “la falta de previsió i organització dins del Govern socialista està posant obstacles en el bon funcionament de l'Ajuntament”.

(15-3-2017). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, ha denunciat hui que “el Govern socialista ens nega el dret constitucional a la participació dels assumptes públics al suspendre sense justificació i botant-se les formes legals oportunes el ple ordinari”.

Mazzolari s'ha manifestat en estos termes en relació a la suspensió del ple ordinari que hauria d'haver-se celebrat esta vesprada a les 19.00 hores, tal com marca l'edicte de l'Ajuntament de Llíria sobre la periodicitat de les sessions plenàries per a l'any 2017, aprovat per unanimitat el 22 de desembre de 2016.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El PP critica que l'estand de Llíria en Fitur estiga desatés i lamenta la “falta de compromís” del Govern de Civera en matèria de turisme

Stand de Lliria sin atencion a visitantesLa portaveu popular lamenta que “Llíria ha donat una imatge d'abandó al no haver-hi cap representant del Govern de Manolo Civera per a mostrar tot el que pot oferir la nostra ciutat, a més d'aprofitar esta cita per a reivindicar majors ajudes”. Recorda que amb “els Governs del PP aconseguim que Llíria estiguera present en Fitur per a promocionar el nostre turisme patrimonial i cultural així com la nostra gastronomia".

(19-1-2017). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, ha criticat hui que l'estand de Llíria en Fitur 2017 estiga desatés i ha lamentat la “falta de compromís” del Govern de Civera en matèria de turisme.

Mazzolari s'ha pronunciat d'esta manera en relació a l'absència de representant del Govern municipal en l'estand de Llíria en Fitur, un dels aparadors més importants del turisme internacional. Esta fira se celebra del 18 al 22 de gener en les instal·lacions del recinte firal d'IFEMA.

La portaveu popular ha lamentat que “davant de la visita de les autoritats, Llíria ha donat una imatge d'abandó al no haver-hi cap representant del Govern de Manolo Civera per a mostrar tot el que pot oferir la nostra ciutat, a més d'aprofitar esta cita per a reivindicar majors ajudes per a impulsar el nostre patrimoni historicoartístic”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

Martínez demana “solucions” a la falta de zones d'aparcament a Llíria i planteja convenis amb propietaris de solars sense ús per a pàrquing públic gratuït

El regidor del PP insta el Govern socialista a què “amb els mitjans propis municipals es condicionen les parcel·les municipals que hui estan destinades a aparcament públic, amb l'objectiu d'optimitzar la capacitat de vehicles i prestar un millor servici”. Planteja que “ara, amb la UE-13 finalitzada, el Consistori edetà pot dur a terme un nou conveni per a poder ampliar estes zones d'aparcament públic gratuït al municipi”.

(18-5-2016). El regidor del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Francisco Martínez, ha demanat al Govern socialista “solucions” a la falta de zones d'aparcament a Llíria i ha plantejat convenis amb propietaris de solars sense ús perquè siguen transformats en pàrquing públic gratuït.

Així ho ha demanat l'edil popular a través d'una moció que serà debatuda demà en el ple municipal. En esta línia, ha indicat “la necessitat que els servicis tècnics i jurídics municipals estudien la possibilitat d'establir nous convenis de lloguer entre l'Ajuntament de Llíria i els propietaris de solars que puguen oferir-se com a aparcaments públics gratuïts, oferint d'esta manera una solució a la falta d'aparcament en el municipi”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

 

©PP Llíria

Calle Mayor, 12

LlírIa 46160

Telef: +34 962792269

info@pplliria.es

RSS Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, 	de las Directrices de Accesibilidad para el 	Contenido Web 1.0 del W3C-WAI