El PP demana que el Govern de Civera reclame a la Generalitat infermeria escolar per als centres educatius de Llíria

Colegio San Miguel 2L'edil del PP Miguel Castellano defén que “davant d'esta nova realitat, imposada pel COVID-19, els infermers/es escolars han de convertir-se en l'eix de la promoció de la salut i l'assistència sanitària en les escoles”. Insta el Govern del PSOE i Compromís-MOVE a què “garantisquen en tots els centres educatius de Llíria, tant públics com concertats, l'existència de material de protecció diari per a docents, personal no docent i l'alumnat”

(29-08-2020). El regidor del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Miguel Castellano, ha defés en l'últim ple municipal que el Govern de Civera reclame a la Generalitat que implante infermeria escolar en els centres educatius de la ciutat.

Castellano s'ha pronunciat d'esta manera en relació amb l'inici del nou curs escolar, perquè es comence amb totes les garanties i controls i de la manera més normal possible. Així, ha defés que “davant d'esta nova realitat, imposada pel COVID-19, els infermers/es escolars han de convertir-se en l'eix de la promoció de la salut i l'assistència sanitària en les escoles”.

De la mateixa manera, el dirigent popular ha indicat que “la infermeria escolar és l'única figura que pot donar garanties d'una atenció correcta en tots els centres educatius cobrint totes aquelles necessitats sanitàries que puguen afectar els membres de la comunitat educativa, ajudant a implantar protocols efectius de prevenció i actuació ràpida i coordinant tota eixa acció amb els centres d'atenció primària”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El PP exigix a Civera “fermesa i lleialtat” en la defensa dels estalvis de l'Ajuntament de Llíria

calavilaLa regidora popular Asunción Subiela advertix que “cedir davant del Govern de Sánchez i Iglesias seria incoherent, després d'acordar per unanimitat en el Consistori edetà que el superàvit es destine a iniciatives municipals”. Defén que “ha de ser l'Ajuntament de Llíria el que gestione el romanent de tresoreria, ja que en cas contrari li resta capacitat econòmica per a destinar-ho a les necessitats de la ciutadania”

(14-08-2020). La regidora del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Asunción Subiela, ha demanat al Govern de Manolo Civera “fermesa i lleialtat” en la defensa dels estalvis de l'Ajuntament de Llíria perquè en estos moments de dificultat “han de primar els interessos generals als partidistes”.

Així mateix, la dirigent popular ha demanat al Govern del PSOE i Compromís-MOVE que “mantinga el seu compromís” ja que el passat mes de maig es va aprovar en el ple municipal una moció en què se sol·licitava que es dotara a les entitats locals de més recursos per a fer front a la crisi provocada pel COVID-19.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El PP exigix la reparació urgent de la coberta dels cellers dels Trulls de Daüd davant del seu preocupant deteriorament

cubieta Els Trulls de DaudEl regidor popular José Miguel Maícas advertix de “discrepàncies” entre el Consistori i l'empresa adjudicatària per la no reparació de la coberta i la falta de subministrament elèctric i hídric. Denúncia que “el progressiu deteriorament de la coberta ha obligat que haja d'apuntalar-se per a evitar que s'afone”. Lamenta que “el Govern de Civera no prioritzara les actuacions de recuperació dels cellers, sent la primera intervenció la coberta i a continuació la resta del projecte”

(12-08-2020). El regidor del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, José Miguel Maícas, ha exigit en l'últim ple municipal la reparació urgent de la coberta dels cellers conegudes com Els Trulls de Daüd davant del seu preocupant deteriorament.

L'edil popular ha explicat que “el passat 26 de desembre van finalitzar les obres de recuperació d'este edifici del segle XVIII i que han sigut rebudes recentment, però segons indiquen els informes de l'expedient hi ha nombroses discrepàncies entre l'Ajuntament de Llíria i l'empresa encarregada de les obres”.

Així mateix, ha indicat “les discrepàncies entre l'Ajuntament de Llíria i l'empresa adjudicatària de les obres vénen donades per la no reparació de la coberta i la falta de subministrament elèctric i hídric, la qual cosa comporta a la no comprovació de la instal·lació de llanterneria i del funcionament de l'ascensor, a més del retard de la recepció de les obres”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El PP reclama al Govern de Civera que treballe en un projecte de millora i adequació de l'entorn del cementeri municipal

2La regidora popular Cintia Urbano explica que “l'accés al cementeri municipal tant des del carrer Benisanó com des de la CV-385 necessita una adequació a causa del mal estat de conservació”. Assegura que “coneixent esta necessitat, després d'anys d'abandó, seria una irresponsabilitat per part del Govern del PSOE i Compromís-MOVE que no es treballara en el projecte perquè poguera acollir-se a subvencions d'altres administracions”.

(11-08-2020). La regidora del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Cintia Urbano, en l'últim ple municipal ha reclamat al Govern de Manolo Civera que treballe en un projecte de millora i adequació de l'entorn del cementeri municipal.

Urbano ha explicat que “l'accés al cementeri municipal tant des del carrer Benisanó com des de la CV-385 necessita una adequació a causa del mal estat de conservació” i ha afegit que “la zona presenta una imatge lamentable amb el paviment clevillat, senyalització vandalizada, pintura vial horitzontal il·legible, entre altres”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

Maícas: “Civera intenta minvar la labor de fiscalització del PP al canviar de manera arbitrària i sense consens el sistema de preguntes a la seua gestió en els plens”

El regidor popular José Miguel Maicas assegura que “el Govern de Civera és el més opac de la democràcia al buscar fórmules que eviten fer llum a la seua gestió”. Afirma que “el socialista Manolo Civera passarà a la història d'esta ciutat com l'alcalde més poc dialogant de la democràcia de Llíria, ja que no sols no s'assenta a abordar qüestions importants amb el partit que li va guanyar les eleccions, sinó que, a més, altera els modes de fiscalització per a silenciar-nos”. Advertix que “esta martingala de l'alcalde Manolo Civera ha obligat al PP a transformar moltes de les preguntes de calat en mocions perquè el Govern d'esquerres responga i done compte de la seua gestió”

(03-08-2020). El regidor el Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, José Miguel Maícas, ha assegurat que l'alcalde socialista Manolo Civera “intenta minvar la labor de fiscalització del PP al canviar de manera arbitrària i sense consens el sistema de preguntes que realitzen els partits de l’oposició a la seua gestió en els plens municipals”.

Maícas ha explicat que “una de les funcions dels grups de l'oposició en qualsevol sistema de representació és la fiscalització de l'actuació de l'equip de Govern. Esta labor es materialitza recolzant les mesures en què s'està d'acord, proposant actuacions que l'equip de Govern pot acceptar o no i preguntant o sol·licitant aclariments de la gestió municipal”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

 

©PP Llíria

Calle Mayor, 12

LlírIa 46160

Telef: +34 962792269

info@pplliria.es

RSS Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, 	de las Directrices de Accesibilidad para el 	Contenido Web 1.0 del W3C-WAI