Mazzolari assegura que enfront del “sectarisme i la ceguesa política” de l'actual Govern l'alternativa és el PP perquè Llíria siga una ciutat referent

R MAZZOLARI 027WLa candidata a l'alcaldia de Llíria Reme Mazzolari afirma que “amb el PSOE i Compromís-MOVE Llíria no avança, és clara la paràlisi que vivim, així queda reflectit en la baixa execució del pressupost, ja que en el 2022 no van arribar ni al 10% en les inversions reals". Assenyala que “el Govern del PSOE i Compromís-MOVE passarà a la història com el Govern dels barracons, ja que han substituït el bar del Canó per un barracó, han inaugurat aules en el col·legi de San Miguel en barracons, el nou jutjat número 8 ho han instal·lat en barracons i fins a han anunciat que el nou col·legi, davant la incapacitat de finalitzar a temps les obres, es crearà en barracons”. Destaca que “per al PP la seguretat és una prioritat, per això, apostem per incrementar la plantilla de Policia Local, crearem comissaries de barri i destinarem més recursos com a càmeres de vídeo-vigilància als carrers”

(16-03-2023). La candidata a l'alcaldia de Llíria i portaveu del Grup Municipal del Partit Popular en el Consistori edetà, Reme Mazzolari, ha assegurat que enfront del “sectarisme i la ceguesa política” de l'actual Govern del PSOE i Compromís-MOVE, l'alternativa és el PP perquè Llíria siga una ciutat referent.

Mazzolari s'ha pronunciat d'aquesta manera durant el Debat de l'Estat de la Ciutat. En aquest sentit, la dirigent popular ha explicat que “amb el PSOE i Compromís- MOVE Llíria no avança, és clara la paràlisi que vivim, així queda reflectit en la baixa execució del pressupost, ja que en el 2022 no van arribar ni al 10% en les inversions reals”.

Així, ha denunciat que “amb l'actual Govern d'esquerres no hi ha un projecte de ciutat, les obres iniciades no finalitzen, es perden subvencions, l'última més significativa ha sigut la destinada a la reforma del mercat municipal que ascendia a 300.000 euros” i ha recordat que “en aquesta legislatura Llíria ha pagat més de 180.000 euros en interessos de demora perquè no tramiten dins del termini i en la forma les factures ni paguen a temps als proveïdors”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El PP de Llíria organitza un fòrum de participació ciutadana sobre recursos encaminats al benestar de les persones

foro bienestarEste fòrum és la tercera trobada que se celebra emmarcada en la campanya 'Llíria Referent' i que pretén recollir propostes per a millorar els serveis i les infraestructures de la ciutat. Participen el president de la Federació d'Associacions Ciutadans Majors de la Comunitat Valenciana, Joaquín Martínez; l’educador físic esportiu i tècnic municipal d'Esports a l'Ajuntament de L'Eliana Sergio González; i, la sotssecretària de Política Social i portaveu adjunta del GPP en Les Corts, Elena*Bastidas. L'acte estarà moderat pel periodista Rafa Villarejo.

(15-02-2023). El Partit Popular de Llíria ha organitzat un fòrum de participació ciutadana sobre recursos encaminats al benestar de les persones. Este fòrum és la tercera trobada que se celebra emmarcada en la campanya 'Llíria Referent' i que pretén recollir propostes per a millorar els serveis i les infraestructures de la ciutat.

Així mateix, el fòrum comptarà amb la participació del president de la Federació d'Associacions Ciutadans Majors de la Comunitat Valenciana, Joaquín Martínez; l’educador físic esportiu i el tècnic municipal d'Esports a l'Ajuntament de L'Eliana Sergio González, i la sotssecretària de Política Social i portaveu adjunta del GPP en Les Corts, Elena Bastidas. L’acte, que estarà moderat pel periodista Rafa Villarejo, tindrà lloc divendres que ve 17 de febrer, a les 18.30 hores, a la Sala de Conferències de la Tourist Info.

La presidenta del Partit Popular de Llíria, Reme Mazzolari, ha assegurat que “Llíria necessita continuar avançant en matèria social, ja que hi ha demandes històriques que encara no han sigut cobertes, per la qual cosa hem de continuar remant entre tots per a fer que la nostra ciutat siga un referent en benestar i en qualitat de vida”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

Castellano critica que el PSOE i Compromís-MOVE hagen abandonat a les urbanitzacions de Llíria durant el seu mandat i lamenta els seus “pegats” a menys d'un any d'eleccions

dejadez urbanizacionesEl regidor popular Miguel Castellano recorda que “els populars estem presentant en tots els plens mocions denunciant el deficient estat dels servicis en les urbanitzacions de Llíria i sol·licitant solucions immediates”. Afirma que “les urbanitzacions han sigut les grans oblidades del Govern de Joanma Miguel no sols per no invertir en elles sinó perquè, a més, han rebut un tracte de segona, amb la instal·lació d'engrunsadores i contenidors reutilitzats i amb inversions mínimes”

(09-06-2022). El regidor del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Miguel Castellano, ha criticat hui que el Govern del PSOE i Compromís-MOVE haja abandonat a les urbanitzacions de Llíria durant el seu mandat alhora que ha lamentat els seus “pegats” a menys d'un any d'eleccions.

Castellano s'ha pronunciat d'esta manera en al·lusió als anuncis enganyosos que l'actual Govern d'esquerres està realitzant per a intentar justificar que farà alguna actuació en les urbanitzacions del municipi. Així, ha assegurat que el nou model de gestió urbanística que volen dur a terme PSOE i Compromís-MOVE no és més que un trage a mesura per a un col·lectiu vinculat a MOVE i que està molt lluny d'abordar les necessitats reals de la ciutadania”.

En esta línia, l'edil popular ha recordat que “els populars estem presentant en tots els plens mocions denunciant el deficient estat dels servicis en les urbanitzacions de Llíria i la falta de manteniment en senyals, contenidors, brutícia i abocadors incontrolats i sol·licitant solucions immediates” i ha afegit que “encara que són aprovades per unanimitat, la majoria d'estes peticions encara seguixen sense atendre's”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El PP de Llíria critica la “gestió caòtica” en el complex esportiu d'El Canó i denúncia la falta de servicis per als usuaris de les instal·lacions

campo de futbol desmanteladoEl regidor popular Raúl Aragó lamenta que es desmantelle el camp de futbol 8 per a instal·lar un skatepark i assegura que “El Canó compta amb suficient espai com per a incloure ambdós infraestructures esportives, però no llevar una per a posar l'altra”. Assenyala que “el Govern del PSOE i Compromís-MOVE no sols ha incomplit la seua paraula de treballar en un pla de futur des del diàleg sinó que de manera unilateral elimina un camp de futbol necessari, incomplint el seu compromís de ple, novament, d'arreglar este camp”. Critica “la falta de visió de futur d'un Govern, el del PSOE i Compromís-MOVE, nul d'idees i projectes per a la ciutadania de Llíria, la tònica de la qual és la pèrdua de subvencions, el balafiament i la improvisació”

(04-02-2022). El regidor del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Raúl Aragó, ha criticat la “gestió caòtica” del Govern del PSOE i Compromís-MOVE en el complex esportiu d'El Canó i ha denunciat la falta de servicis per als usuaris de les instal·lacions. Així, ha lamentat que “el Govern de coalició d'esquerres no tinga un projecte esportiu de futur, concentrant instal·lacions i fent més eficients i eficaços els recursos municipals”.

Aragó s'ha pronunciat en estos termes després de la decisió del Govern que encapçala Joanma Miguel de desmantellar el camp 8 de futbol, en compte d'arreglar-ho, i en el seu lloc instal·lar un skatepark i ha afegit que “El Canó compta amb suficient espai com per a incloure ambdós infraestructures esportives, però no llevar una per a posar l'altra”.

El regidor popular ha defés la construcció d'un skatepark, ja que, tal com ha recordat, esta proposta va ser presentada a través d'una moció del PP i que va ser aprovada per unanimitat. Per això, ha remarcat que “esta infraestructura hauria d'haver-se instal·lat en una altra zona d'El Canó però no substituint per un camp de futbol que era necessari, a causa de la demanda dels usuaris d'este esport”.

De la mateixa manera, el dirigent popular ha indicat que “la gestió del Govern del PSOE i Compromís-MOVE en el complex esportiu El Canó ha sigut totalment improvisada, ja que no hi ha coherència en les seues accions i molt menys treballen per oferir un servici de qualitat als usuaris de les instal·lacions esportives”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

Mazzolari: “La integració dels conservatoris municipals hauria de donar-se amb garanties i seguretat jurídica per a totes les parts”

Visita Conservatorio de LliriaLa portaveu popular remarca que “els populars treballarem colze a colze des de totes les institucions per a exigir que el traspàs del Conservatori de Llíria a la xarxa de Conservatoris de la Generalitat Valenciana es realitze amb totes les garanties, incloent també el personal docent”. Recorda que en 2019 Llíria va ser declarada Ciutat Creativa de la Música per la UNESCO gràcies a la dedicació i l'esforç per impulsar l'excel·lència en l'àmbit musical de la Banda Primitiva i la Unió Musical, les rondalles ‘El Micalet’ i ‘Vicente Giménez’, el Conservatori de Llíria amb més de 25 anys en funcionament i a la banda UDP-Llíria-Camp de Túria- Serrans

(Llíria, 20-11-2021). La presidenta del Partit Popular de Llíria i portaveu popular en l'Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, ha assegurat hui que “la integració dels conservatoris municipals per part de la Generalitat hauria de donar-se amb garanties i seguretat jurídica per a totes les parts”.

Mazzolari s'ha pronunciat en estos termes després de la reunió que ha mantingut, junt amb el president del PPCV Carlos Mazón, el president del PP de la província de València Vicente Mompó i el diputat autonòmic Luis Martínez, amb el professorat del Conservatori de Llíria.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

 

©PP Llíria

Calle Mayor, 12

LlírIa 46160

Telef: +34 962792269

info@pplliria.es

RSS Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, 	de las Directrices de Accesibilidad para el 	Contenido Web 1.0 del W3C-WAI