El PP de Llíria proposa 30 mesures al Govern de Civera per a fer front als efectes del COVID-19

IMAGEN WEBLa portaveu Reme Mazzolari demana que “la primera mesura que ha de plantejar-se el Govern municipal és confeccionar uns pressupostos per a 2020 de consens que s'ajusten a les necessitats actuals”. Proposa una ajuda econòmica d'un mínim de 200 euros fins a un màxim de 1.000 euros per a aquells autònoms que han cessat la seua activitat a partir del 14 de març i fins que dure l'estat d'alarma. Exigix la creació d'una Oficina Municipal Especial, en col·laboració amb economistes, graduats socials i assessors fiscals i laborals, per a la centralització, tramitació i concessió de totes les ajudes estatals, autonòmiques i locals

(02-04-2020). El Grup Municipal del Partit Popular a l'Ajuntament de Llíria ha presentat per registre d'entrada un document amb 30 mesures per a fer front als efectes del COVID-19 perquè “complementen a les ja iniciades però insuficients i que suposen un baló d'oxigen per a la ciutadania de Llíria”.

La portaveu popular Reme Mazzolari ha assegurat que estes mesures aborden qüestions en els àmbits fiscal, econòmic, d'ajuda a autònoms i pimes, social, educatiu i juvenil. Així, ha assegurat que “la realitat ha canviat i les prioritats són altres molt diferents de les de fa uns mesos, per això, el Govern d'esquerres no pot mirar cap a un altre costat, ja que les conseqüències d'esta crisi seran greus i la nostra responsabilitat és estar preparats”.

En este sentit, la dirigent popular ha assegurat que “la primera mesura que ha de plantejar-se el Govern municipal és confeccionar uns pressupostos per a 2020 de consens que s'ajusten a les necessitats actuals”, ja que els comptes per a este exercici “no estan aprovades sinó en període d'al·legacions no resoltes”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El PP de Llíria agraïx el gran treball dels funcionaris municipals que garantixen els servicis essencials durant l'estat d'alarma

GetAttachmentThumbnailMazzolari destaca la labor de la Policia Local, que vetla per la seguretat i el benestar de la ciutadania, així com dels Servicis Socials que atenen als col·lectius més vulnerables, al personal de l'OAC que responen a les consultes de la ciutadania i a la resta de funcionaris que reforcen les labors de les àrees amb majors càrregues. Aplaudix el treball de desinfecció de les brigades municipals, en col·laboració amb la Cooperativa Vinícola de Llíria, però demana que esta acció s'amplie a les urbanitzacions no urbanitzades. Agraïx la col·laboració de Cáritas y la Federació del Comerç de Llíria amb Servicis Socials i la donació de material de protecció de l'Acadèmia Camp de Túria i del professor de l'IES Laurona Santiago Fombuena.

(29-03-2020). El Grup Municipal del Partit Popular a l'Ajuntament de Llíria ha agraït el gran treball dels funcionaris municipals que estan en primera línia, deixant-se la pell, i garantint els servicis essencials durant l'estat d'alarma decretat pel Govern d'Espanya, per als que ha demanat que el Govern municipal els doten d'Equips de Protecció Individual (EPI) necessaris.

La portaveu popular Reme Mazzolari ha destacat la labor de la Policia Local, que vetla per la seguretat i el benestar de la ciutadania, realitzant treballs de control de mobilitat per a fer complir l'estat d'alarma i atenció telefònica i presencial davant de qualsevol emergència.

Igualment, hi ha assenyalat els Servicis Socials Municipals, que estan atenent especialment als col·lectius més vulnerables davant del COVID-19, realitzant un seguiment i adaptant els programes actuals a les necessitats de la ciutadania. També, el personal de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) que responen a les consultes de la ciutadania i a la resta de funcionaris que, a través del teletreball, reforcen les labors de les àrees amb majors càrregues.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El PP de Llíria denúncia que el Govern de Puig i Oltra “oculta” les xifres d'afectats pel COVID-19 en el municipi i li demana “claredat”

Reme Debate de la CiudadMazzolari assenyala que “des del Consell es neguen les dades per municipis, la qual cosa fa molt difícil que es puga treballar amb major eficacia”. Titla la gestió de l'esquerra, tant en el Govern com en la Generalitat, d'”improvisada” perquè “la falta de mitjans, la no realització dels test i la nul·la transparència estan generant preocupació i incertesa entre la ciutadania”.

(28-03-2020). El Grup Municipal del Partit Popular a l'Ajuntament de Llíria ha denunciat que el Govern de Ximo Puig i Mónica Oltra “oculta” les xifres d'afectats pel COVID-19 en el municipi i li ha demanat “claredat” perquè des del Consistori edetà “es puguen pendre les mesures necessàries per a intentar frenar la seua propagació”.

La portaveu popular Reme Mazzolari ha explicat que “des del Consell es neguen les dades per municipis, la qual cosa fa molt difícil que es puga treballar amb major eficacia” i ha lamentat que “és incomprensible que des del Govern de PSOE i Compromís se'ls pose una embena en els ulls a tots els ajuntaments mentres se'ls carrega de treball en esta crisi sanitària”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El PP demana a Civera que renuncie a la tramitació del pressupost per a 2020 i li exigix “consens” per a treballar per la ciutadania

calavilaLa portaveu popular Reme Mazzolari proposa “l'ajornament de l'IBI fins a final d'any i que s'estudie la possibilitat de realitzar una bonificació en funció de la major o menor pèrdua econòmica de les famílies”. Planteja que “s'impulsen bonificacions en les taxes municipals i ajudes al sector comercial i de restauració que s'ha vist obligat a tancar per l'estat d'alarma i les pèrdues econòmics de les quals seran desastroses”. Demana que es treballe en el reforç del personal del programa SAD “perquè les persones majors o dependents tinguen garantides les seues necessitats en el seu domicili habitual”

(Llíria, 24-03-2019). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, ha demanat hui al Govern de Manolo Civera que renuncie a la tramitació del pressupost per a 2020 per estar “desfasat” davant de l'actual crisi del COVID-19 i li ha exigit “consens” per a treballar per la ciutadania de Llíria.

Mazzolari s'ha pronunciat d'esta manera en relació a la crisi sanitària i econòmica que està provocant el COVID-19 i que ha posat “de cap per avall a tot un país”. En este sentit, ha advertit que “el pressupost per a este exercici del Govern del PSOE i Compromís-MOVE no està aprovat definitivament perquè encara han de resoldre les nombroses al·legacions presentades”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

Llíria no aprova els seus pressupostos per a 2020 al rebre nombroses al·legacions per a la seua modificació

pleno municipal lliriaLa portaveu popular indica que “des de el Grup Municipal del Partit Popular s'ha presentat una al·legació amb fins a sis reclamacions, a més de denunciar un pressupost poc rigorós de determinats ingressos”. Per primera vegada, diversos col·lectius presenten les seues propostes de modificació al projecte del pressupost. El PP i Ciutadans presenten una al·legació conjunta en què sol·liciten la impugnació del ple de l'aprovació inicial per incompliment dels tràmits legals necessaris perquè el debat i la votació es puguen materialitzar amb totes les garanties

(10-03-2019). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, hi ha assenyalat que “Llíria no aprova els seus pressupostos per a este exercici al rebre nombroses al·legacions per a la seua modificació, ja que el projecte que va presentar el Govern del PSOE i Compromís-MOVE dóna l'esquena a les necessitats de la ciutat”.

Mazzolari ha explicat que “hui acaba l'exposició al públic del projecte de pressupostos per a 2020 que el Govern d'esquerres va aprovar inicialment en el ple celebrat el passat mes de febrer i que, després de presentar-se nombroses al·legacions, no quedarà aprovat definitivament fins que estudien la inclusió de les propostes presentades al mateix”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

 

©PP Llíria

Calle Mayor, 12

LlírIa 46160

Telef: +34 962792269

info@pplliria.es

RSS Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, 	de las Directrices de Accesibilidad para el 	Contenido Web 1.0 del W3C-WAI