El PP denúncia que les obres per a la celebració del preolímpic d’handbol femení van començar abans de la formalització del contracte

presentacion preolimpicoLa portaviu popular Reme Mazzolari anuncia que “per a conformar un criteri seriós, responsable i ajustat a la legalitat, s'ha sol·licitat a la Secretaria Municipal un informe jurídic a este respecte”. Assenyala que “tant l'alcalde Manolo Civera com la regidora delegada d'Esports Vallivana Murgui hauran de donar les explicacions pertinents per a aclarir este assumpte perquè la seua gestió deixa molt a desitjar”

(09-07-2020). La portaveu popular en l'Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, ha denunciat que les obres per a l'adequació del pavelló esportiu que albergarà el preolímpic d’handbol femení van començar abans de la formalització del contracte, tal com queda acreditat en les fotografies i escrits de la vicesecretaria i el tècnic coordinador de l'àrea d'Urbanisme, després de manifestar que desconeixen l'existència de cap expedient administratiu, i comprovar que sí s'estaven realitzant els treballs.

Mazzolari ha explicat que “davant dels dubtes” que genera la gestió per part del Govern del PSOE i Compromís-MOVE de les obres d'adequació i millora del pavelló esportiu de Pla de l’Arc, els populars “hem sol·licitat un ple extraordinari en el que se sol·licita una comissió d'investigació per a fer llum a totes estes qüestions”. Així, ha anunciat que “per a conformar un criteri seriós, responsable i ajustat a la legalitat, s'ha sol·licitat a la Secretaria Municipal un informe jurídic a este respecte”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El PP demana una comissió d'investigació sobre els treballs realitzats per al preolímpic d’handbol femení

WhatsApp Image 2020 05 06 at 18.47.09Mazzolari assegura que “des de la nostra responsabilitat en l’Ajuntament de Llíria de fiscalització i control al Govern municipal, demanem que s’aclarisquen tots i cada una dels actuacions realitzades”. Sol·licita que en el ple extraordinari es debata sobre les actuacions en les instal·lacions esportives presents, establint en ell el model esportiu de cada grup municipal

(07-07-2020). El Grup Municipal del Partit Popular de Llíria en l'Ajuntament de Llíria ha sol·licitat per registre d'entrada un ple extraordinari sobre l'estat de les instal·lacions esportives i en el que es demana la creació d'una comissió d'investigació sobre els treballs contractats i executats per al preolímpic d’handbol femení.

La portaveu popular Reme Mazzolari ha explicat que “se susciten dubtes de tota índole, ja que no consta cap expedient previ a l'inici de les obres per les actuacions de posada al punt en el pavelló municipal amb motiu de la celebració del preolímpic d‘handbol femení, tal com han informat tant la vicesecretària com el tècnic coordinador d'urbanisme”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

Mazzolari insta el Govern del PSOE i Compromís-MOVE a què finalitze les obres del carrer Garcilaso després de dos anys parades

Calle Garcilaso puertas a desnivelLa portaveu popular lamenta que “l'incompliment tant dels terminis d'execució de l'obra com de justificació de la subvenció han portat a la pèrdua d'esta, de manera que el cost íntegre haurà de ser sufragat amb fons municipals”. Critica que “la pèrdua d'esta subvenció s'unix a moltes altres, la qual cosa demostra que el Govern de Manolo Civera no està a l'altura del que necessita la nostra ciutat”.

(03-07-2020). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, ha instat al Govern del PSOE i Compromís-MOVE a què finalitze les obres del carrer Garcilaso després de dos anys parades.

Mazzolari s'ha pronunciat en estos termes en l'últim ple municipal, en el que va defendre la necessitat que les obres concloguen, ja que “els veïns porten patint estes obres inacabades massa temps, amb les molèsties que això comporta. Esta petició va tindre el suport de tots els grups polítics.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El PP demana la conscienciació i inclusió social de les persones amb TEA amb l'adaptació i instal·lació de pictogrames en els espais de Llíria

paso cebraEl regidor popular Miguel Castellano insta el Govern del PSOE i Compromís-MOVE a sumar-se a la iniciativa popular de “tenyir de blau” l'Ajuntament de Llíria amb una acció visual. Reclama que “s'identifique amb pictogrames tots els edificis oficials dependents del Consistori edetà així com aquells llocs destacats de la ciutat”. Destaca la necessitat de “realitzar una campanya comunicativa des dels mitjans municipals informant la població sobre l'adopció d'esta iniciativa, amb l'objectiu de contribuir a visibilizar el TEA, fent que la nostra ciutat siga més inclusiva i accesible”.

(02-07-2020). El regidor del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Miguel Castellano, ha demanat que el Consistori edetà promoga la conscienciació i inclusió de les persones amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA), amb l'adaptació i instal·lació de pictogrames en distints espais del municipi. Esta inicdiversitat iativa ha tingut el suport de tots els grups polítics en l'últim ple municipal.

Castellano ha instat el Govern del PSOE i Compromís-MOVE a sumar-se a la iniciativa popular de “tenyir de blau” l'Ajuntament de Llíria amb una acció visual i ha recordat que “ja en 2019 es va aconseguir a Espanya que s'il·luminaren de blau més de 350 edificis”.

Així mateix, l'edil popular ha defés que “l’Ajuntament de Llíria cree una guia didàctica amb la finalitat de formar sobre el significat dels dibuixos i sensibilitzar sobre la importància de la integració, donant visibilitat a les persones amb capacitats diferents, comptant per a això amb la participació i el seguiment de professionals qualificats”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El PP denúncia la falta de neteja viària i desbrossament en les urbanitzacions de Llíria i insta el Govern de Civera a “fer complir el contracte del servici”

falta de mantenimiento1La regidora popular Cintia Urbano advertix que “en els bords de les voreres es tenen males herbes de més de 25 cm, la qual cosa posa de manifest que el servici no s'està donant en compliment de les condicions del contracte indicades en el plec i d'obligada execució per part del contractista". Critica “l'estat d'abandó” que presenten les vies municipals en les urbanitzacions, amb un manteniment “totalment deficitari”

(28-06-2020). La regidora del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Cintia Urbano, ha denunciat la falta de neteja viària i desbrossament en les urbanitzacions de Llíria i ha instat el Govern de Manolo Civera a “fer complir el contracte del servici”.

Urbano s'ha pronunciat d'esta manera en l'últim ple municipal, la petició de la qual va tindre el suport de tots els grups polítics. Així mateix, ha recordat que “des de fa anys es presta el servici de neteja viària i desbrossament en les urbanitzacions urbanitzades rebudes per l'Ajuntament, així com de les zones comunes existents en les mateixes com són els punts de trobada i parcs infantils”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

 

©PP Llíria

Calle Mayor, 12

LlírIa 46160

Telef: +34 962792269

info@pplliria.es

RSS Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, 	de las Directrices de Accesibilidad para el 	Contenido Web 1.0 del W3C-WAI