Mazzolari critica “la paràlisi” de Llíria amb només un 26,40% d'inversions executades en 2019 i la pèrdua de dos milions d'euros en subvencions

Reme Debate de la CiudadLa portaveu popular lamenta que “a pesar de les promeses del regidor d'Hisenda, Joanma Miguel, que pretén ser alcalde gràcies a un pacte de perdedors, encara no ha presentat cap document del pressupost de 2020”. Assegura que el Govern del PSOE i Compromís-MOVE és “el més car que Llíria ha tingut” perquè “no gestiona, perd subvencions, malgasta els diners amb obres incomprensibles, empra els diners comprant terrenys que podrien adquirir gratis com les parcel·les de RENFE i incrementa el cost de càrrecs públics un 70%”. Advertix Civera que “Llíria no és el seu caixer automàtic” i denúncia que “només en els mesos de novembre i desembre de 2019 s'han gastat més de 3.500 euros en viatges de regidors, a més dels gastos en concepte de dietes per locomoció i manutenció de l'alcalde, que en 2019 ascendix a 1.200 euros”

(11-01-2020). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, ha criticat “la paràlisi” de Llíria amb només un 26,40% d'inversions reals executades en 2019 i la pèrdua de dos milions d'euros en subvencions.

Mazzolari s'ha pronunciat així durant el ple extraordinari, sol·licitat pels populars, per a debatre sobre l'estat de la ciutat. Així mateix, la dirigent popular ha advertit de la “notòria inoperancia” del Govern del PSOE i Compromís-MOVE i ha recordat que “en 2016 es va executar un 25,03% de les inversions, en 2017 un 19,20% i en 2018 un 9,43%”.

De la mateixa manera, ha criticat “l'incompliment reiterat de la llei respecte al termini d'aprovació del pressupost, des que governa l'esquerra cap any ho ha aprovat dins del termini i la forma escaient”. “El pressupost hauria d'estar aprovat definitivament abans del 31 de desembre. Tots els pressupostos des del 2016 es van aprovar a finals de febrer”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

De Rosa es congratula per la distinció a Llíria com a Ciutat Creativa de la Música per la Unesco i destaca que este guardó “situa a la ciutat en el mapa mundial de la cultura en majúscules”

2El cap de llista del PP al Senat per la província de València Fernando de Rosa presenta en l'Ajuntament de Llíria una carta de felicitació a Llíria per este reconeixement. El diputat provincial Ximo Segarra indica que este guardó “ha de servir com a palanca per a tindre majors oportunitats per a totes les societats i entitats musicals”. La portaveu popular Reme Mazzolari agraïx a les societats i entitats musicals el seu excel·lent treball i els anima a “seguir amb la gran labor que desenrotllen perquè Llíria continue brillant en el món musical i artístic”

(4-11-2019). El cap de llista del Partit Popular al Senat per la província de València, Fernando de Rosa, es congratula per la distinció a Llíria com a Ciutat Creativa de la Música per la Unesco i ha destacat que este guardó “situa a la ciutat en el mapa mundial de la cultura en majúscules”.

De Rosa, acompanyat per la portaveu del Grup Municipal del PP en el Consistori edetà Reme Mazzolari, el diputat provincial Ximo Segarra així com alcaldes i regidors de la comarca del Camp de Túria i militants del PP, ha presentat en el registre de l'Ajuntament de Llíria una carta de felicitació a Llíria per la distinció. Esta carta ha sigut firmada pels número u del PP al Congrés i al Senat per la província de València, Belen Hoyo i Fernando de Rosa, respectivament.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El PP denúncia que Llíria perd dos milions d'euros en subvencions per la “nefasta gestió” del Govern de Civera

acceso El Cano subvencion perdidaLa portaveu popular advertix que “hi ha subvencions, les dates del qual encara no han vençut, però que estan en perill de perdre's si no complixen amb els terminis marcats, alguns recientmente prorrogats, i que ascendixen a un total de 664.504 euros, per tant, de ser així, estaríem parlant de més de 2,6 milions d'euros perduts”. Assegura que “l'actual Govern de PSOE i Compromís-MOVE passarà a la història com el pitjor gestor per ser el que més diners li ha costat a la ciutadania de Llíria en perduda de subvencions”.

(26-10-2019). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular Reme Mazzolari ha denunciat en l'últim ple municipal que Llíria ha perdut dos milions d'euros en subvencions només en l'exercici 2018-2019 per la “nefasta gestió” del Govern de Manolo Civera.

Mazzolari ha criticat que “esta sagnia d'inversions està fent que Llíria perda més i millors servicis per als nostres veïns” i ha lamentat que “els partits d'esquerra siguen incapaços de rectificar la seua contínua desídia en la gestió i es limiten a mirar cap a un altre costat”.

En este sentit, ha qualificat de “intolerable” que Llíria perda esta injecció de diners, per la qual cosa li ha exigit a Civera que dimitisca per “la seua mala gestió”. “Vaja's ja Sr. Civera, és vosté una ruïna per a Llíria per la seua falta de treball i responsabilitat”. També ha tingut paraules per als socis de govern, Compromis-MOVE, “senyors de l'esquerra, facen-se'l mirar per imposar amb el seu suport a un alcalde perdedor a què la ciutat de Llíria li ha dit que no ho vol com a alcalde i que ha d'estar en l'oposició”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

Mazzolari: “El Govern de Civera perd la subvenció de 238.000 euros per a la millora i ampliació de l'accés a les instal·lacions d'El Canó per incompliment de terminis”

acceso El Cano 2La portaveu popular assenyala que “l'obra havia d'estar acabada i justificada el 19 de juliol de 2019, termini límit amb prorroga inclosa i el Govern de PSOE-Compromís-MOVE l'ha iniciat al setembre de 2019”. Insta Civera que “explique a la ciutadania d'on eixirà els diners, perquè li recordem que hi ha un contracte firmat en vigor i una obra en execució que caldrà pagar”

(14-10-2019). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular ha lamentat hui que “el Govern de Civera ha perdut la subvenció de 238.000 euros que la Diputació de València va concedir a l'Ajuntament de Llíria per a la millora i ampliació de l'accés a les instal·lacions esportives d'El Canó per incompliment de terminis”.

Mazzolari s'ha pronunciat d'esta manera en relació a la “nefasta gestió” de l'actual Govern d'esquerres que “no deixa de perdre subvencions que són necessàries per a millorar el dia a dia de la ciutadania de Llíria”. Esta ajuda s'emmarca dins del Pla Provincial d'Obres i Servicis (PPOS), una línia de subvencions que concedix anualment la Diputació de València per a abordar projectes d'obres en els municipis, finançats al 100% per l'administració provincial.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

Mazzolari advertix que Civera “ens ha enganyat una vegada més” perquè l'expedient del centre de recepció de menors de Llíria seguix avant

Informe ACALLa portaveu popular anuncia que “el PP formalitzarà la demanda en contra de l'adjudicació d'esta obra plena d'irregularitats". Es pregunta “si Compromís-MOVE compartix la postura del seu soci de Govern, ja que de ser així també hauria enganyat a la ciutadania de Llíria perquè el seu alcaldable Joanma Miguel, en campanya electoral, va afirmar ser contrari a este projecte”.

(08-07-2019). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular i membre de la gestora del PP de la província de València, Reme Mazzolari, ha advertit hui que l'alcalde socialista Manolo Civera “ens ha enganyat una vegada més” perquè l'expedient del centre de recepció de menors de Llíria seguix avant.

Mazzolari s'ha pronunciat en estos termes al conéixer que “una vegada passades les eleccions, Civera va ordenar els advocats de l'Ajuntament de Llíria formular oposició a la mesura cautelar sol·licitada pel PP per a frenar la convocatòria de procediment obert per a contractar les obres de rehabilitació de l'edifici d'El Prat, on està previst ubicar el centre de recepció de menors de Llíria”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

 

©PP Llíria

Calle Mayor, 12

LlírIa 46160

Telef: +34 962792269

info@pplliria.es

RSS Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, 	de las Directrices de Accesibilidad para el 	Contenido Web 1.0 del W3C-WAI