Afiliacions

El PP inicia la campanya ‘El teu programa, el nostre programa’ per a arreplegar les inquietuds de la ciutadania de Llíria

Acto mercado Reme 080La candidata a l'alcaldia de Llíria Reme Mazzolari explica que “volem amb esta campanya estar prop de la gent, saber el que els nostres veïns i veïnes volen canviar o millorar, i d'esta manera incorporar al nostre programa electoral totes aquelles propostes que donen solucions a les necessitats de la ciutadania”. Destaca que “el nostre programa de Govern serà el programa de la ciutadania de Llíria, eixe és el nostre compromís amb els nostres veïns i veïnes, propostes que faciliten la vida a la gent, que generen benestar, prosperitat i riqueza”.

(11-04-2019). El Partit Popular de Llíria ha iniciat hui la campanya ‘El teu programa, el nostre programa’ per a arreplegar les inquietuds i necessitats de la ciutadania de Llíria. Amb esta iniciativa, els populars estan a peu de carrer per a conéixer de primera mà el que més preocupa els seus veïns per a donar una resposta real.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El PP denúncia davant del TSJCV el procés de contractació de les obres del centre de recepció de menors de Llíria aprovat pel Govern de Civera

denuncia pp resolucion obras centro menoresLa portaveu popular lamenta que “l'alcalde Manolo Civera s'ha encabotat a instal·lar a Llíria el centre de recepció de menors de tota la província de València, a pesar de les advertències del PP sobre el procés de dubtosa legalitat que està duent a terme”. Destaca que “els populars esperem que la justícia ens de la raó, tal com ja ha fet l'interventor municipal en el seu últim informe”.

(21-01-2019). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular i membre de la gestora del PP de la província de València, Reme Mazzolari, ha anunciat hui que el Grup Municipal del Partit Popular de Llíria ha presentat davant del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) una demanda de recurs contenciós administratiu contra la resolució aprovada pel Govern de Manolo Civera per a contractar les obres del centre de recepció de menors de Llíria.

Mazzolari ha lamentat que “l'alcalde Manolo Civera s'ha encabotat a instal·lar a Llíria el centre de recepció de menors de tota la província de València, a pesar de les advertències del PP sobre el procés de dubtosa legalitat que està duent a terme” i ha destacat que “des del PP defenem el nostre municipi no és el lloc idoni per a instal·lar esta infraestructura, donada la carència de molts servicis supramunicipals que este tipus de centre requerix per a garantir una atenció de qualitat als menors usuaris d'este recurs”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

Mazzolari: “El projecte SimBioTIC respon més a un patrocini personal de l'alcalde Manolo Civera que a un benefici real per als ciutadans”

fachada aytoLa portaveu del PP afirma que “el fet de que esta aposta nasca del municipalisme, sense possibilitats reals per falta de recursos, deixa en molt mal lloc les administracions provincial i autonòmica en l'aposta pel medi ambient”. Exigix a Civera que “negocie amb la Diputació de València i la Conselleria de Canvi Climàtic perquè retornen immediatament a les arques municipals els 180.000 € que costa l'estudi SimBioTIC, ja que invertint diners municipal en este projecte, el Govern socialista renúncia a nombroses inversions més necessàries en la nostra ciutat”.

(11-11-2017). La portaveu del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, ha assegurat hui que el projecte SimBioTIC respon més a un patrocini personal de l'alcalde Manolo Civera que a un benefici real per als ciutadans, ja que la inversió per a posar en marxa este projecte és massa costós per a un municipi com Llíria”.

Mazzolari ha explicat que “només l'estudi del projecte SimBioTIC per a Llíria ens costa als ciutadans de Llíria 180.000 euros quan en el pressupost municipal per a este exercici hi ha com a màxim 60.000 € per a assistències tècniques” i ha afegit que “Llíria no pot assumir en només un estudi un gasto de 180.000 € quan hi ha altres prioritats més necessàries”.

De la mateixa manera, ha lamentat que “per a projectes d'este calat, la Diputació de València i la Generalitat no posen en marxa iniciatives que puguen acollir-se els municipis valencians i no que siga un Ajuntament com el de Llíria, que amb un pressupost com el que té, haja de fer un esforç titànic per a poder posar en marxa iniciatives en esta línea” i ha afegit que “el fet de que esta aposta nasca del municipalismo, sense possibilitats reals per falta de recursos, deixa en molt mal lloc les administracions provincial i autonòmica en l'aposta pel medi ambient”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

Mazzolari: “El Govern socialista ens nega el dret constitucional a la participació dels assumptes públics al suspendre el ple ordinari”

fachada aytoLa portaveu popular critica que “els socialistes no respecten les regles del joc i es dediquen a modificar-les segons els interessa, ja que fent cas omís a l'edicte, primer convoquen el ple ordinari de març a una hora diferent de l'acordada i després suspenen el mateix”. Critica que “la falta de previsió i organització dins del Govern socialista està posant obstacles en el bon funcionament de l'Ajuntament”.

(15-3-2017). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, ha denunciat hui que “el Govern socialista ens nega el dret constitucional a la participació dels assumptes públics al suspendre sense justificació i botant-se les formes legals oportunes el ple ordinari”.

Mazzolari s'ha manifestat en estos termes en relació a la suspensió del ple ordinari que hauria d'haver-se celebrat esta vesprada a les 19.00 hores, tal com marca l'edicte de l'Ajuntament de Llíria sobre la periodicitat de les sessions plenàries per a l'any 2017, aprovat per unanimitat el 22 de desembre de 2016.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El PP critica que l'estand de Llíria en Fitur estiga desatés i lamenta la “falta de compromís” del Govern de Civera en matèria de turisme

Stand de Lliria sin atencion a visitantesLa portaveu popular lamenta que “Llíria ha donat una imatge d'abandó al no haver-hi cap representant del Govern de Manolo Civera per a mostrar tot el que pot oferir la nostra ciutat, a més d'aprofitar esta cita per a reivindicar majors ajudes”. Recorda que amb “els Governs del PP aconseguim que Llíria estiguera present en Fitur per a promocionar el nostre turisme patrimonial i cultural així com la nostra gastronomia".

(19-1-2017). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, ha criticat hui que l'estand de Llíria en Fitur 2017 estiga desatés i ha lamentat la “falta de compromís” del Govern de Civera en matèria de turisme.

Mazzolari s'ha pronunciat d'esta manera en relació a l'absència de representant del Govern municipal en l'estand de Llíria en Fitur, un dels aparadors més importants del turisme internacional. Esta fira se celebra del 18 al 22 de gener en les instal·lacions del recinte firal d'IFEMA.

La portaveu popular ha lamentat que “davant de la visita de les autoritats, Llíria ha donat una imatge d'abandó al no haver-hi cap representant del Govern de Manolo Civera per a mostrar tot el que pot oferir la nostra ciutat, a més d'aprofitar esta cita per a reivindicar majors ajudes per a impulsar el nostre patrimoni historicoartístic”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

 

©PP Llíria

Calle Mayor, 12

LlírIa 46160

Telef: +34 962792269

info@pplliria.es

RSS Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, 	de las Directrices de Accesibilidad para el 	Contenido Web 1.0 del W3C-WAI