Afiliacions

Mazzolari: “El Govern de Civera perd la subvenció de 238.000 euros per a la millora i ampliació de l'accés a les instal·lacions d'El Canó per incompliment de terminis”

acceso El Cano 2La portaveu popular assenyala que “l'obra havia d'estar acabada i justificada el 19 de juliol de 2019, termini límit amb prorroga inclosa i el Govern de PSOE-Compromís-MOVE l'ha iniciat al setembre de 2019”. Insta Civera que “explique a la ciutadania d'on eixirà els diners, perquè li recordem que hi ha un contracte firmat en vigor i una obra en execució que caldrà pagar”

(14-10-2019). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular ha lamentat hui que “el Govern de Civera ha perdut la subvenció de 238.000 euros que la Diputació de València va concedir a l'Ajuntament de Llíria per a la millora i ampliació de l'accés a les instal·lacions esportives d'El Canó per incompliment de terminis”.

Mazzolari s'ha pronunciat d'esta manera en relació a la “nefasta gestió” de l'actual Govern d'esquerres que “no deixa de perdre subvencions que són necessàries per a millorar el dia a dia de la ciutadania de Llíria”. Esta ajuda s'emmarca dins del Pla Provincial d'Obres i Servicis (PPOS), una línia de subvencions que concedix anualment la Diputació de València per a abordar projectes d'obres en els municipis, finançats al 100% per l'administració provincial.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

Mazzolari advertix que Civera “ens ha enganyat una vegada més” perquè l'expedient del centre de recepció de menors de Llíria seguix avant

Informe ACALLa portaveu popular anuncia que “el PP formalitzarà la demanda en contra de l'adjudicació d'esta obra plena d'irregularitats". Es pregunta “si Compromís-MOVE compartix la postura del seu soci de Govern, ja que de ser així també hauria enganyat a la ciutadania de Llíria perquè el seu alcaldable Joanma Miguel, en campanya electoral, va afirmar ser contrari a este projecte”.

(08-07-2019). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular i membre de la gestora del PP de la província de València, Reme Mazzolari, ha advertit hui que l'alcalde socialista Manolo Civera “ens ha enganyat una vegada més” perquè l'expedient del centre de recepció de menors de Llíria seguix avant.

Mazzolari s'ha pronunciat en estos termes al conéixer que “una vegada passades les eleccions, Civera va ordenar els advocats de l'Ajuntament de Llíria formular oposició a la mesura cautelar sol·licitada pel PP per a frenar la convocatòria de procediment obert per a contractar les obres de rehabilitació de l'edifici d'El Prat, on està previst ubicar el centre de recepció de menors de Llíria”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El PP inicia la campanya ‘El teu programa, el nostre programa’ per a arreplegar les inquietuds de la ciutadania de Llíria

Acto mercado Reme 080La candidata a l'alcaldia de Llíria Reme Mazzolari explica que “volem amb esta campanya estar prop de la gent, saber el que els nostres veïns i veïnes volen canviar o millorar, i d'esta manera incorporar al nostre programa electoral totes aquelles propostes que donen solucions a les necessitats de la ciutadania”. Destaca que “el nostre programa de Govern serà el programa de la ciutadania de Llíria, eixe és el nostre compromís amb els nostres veïns i veïnes, propostes que faciliten la vida a la gent, que generen benestar, prosperitat i riqueza”.

(11-04-2019). El Partit Popular de Llíria ha iniciat hui la campanya ‘El teu programa, el nostre programa’ per a arreplegar les inquietuds i necessitats de la ciutadania de Llíria. Amb esta iniciativa, els populars estan a peu de carrer per a conéixer de primera mà el que més preocupa els seus veïns per a donar una resposta real.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El PP denúncia davant del TSJCV el procés de contractació de les obres del centre de recepció de menors de Llíria aprovat pel Govern de Civera

denuncia pp resolucion obras centro menoresLa portaveu popular lamenta que “l'alcalde Manolo Civera s'ha encabotat a instal·lar a Llíria el centre de recepció de menors de tota la província de València, a pesar de les advertències del PP sobre el procés de dubtosa legalitat que està duent a terme”. Destaca que “els populars esperem que la justícia ens de la raó, tal com ja ha fet l'interventor municipal en el seu últim informe”.

(21-01-2019). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular i membre de la gestora del PP de la província de València, Reme Mazzolari, ha anunciat hui que el Grup Municipal del Partit Popular de Llíria ha presentat davant del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) una demanda de recurs contenciós administratiu contra la resolució aprovada pel Govern de Manolo Civera per a contractar les obres del centre de recepció de menors de Llíria.

Mazzolari ha lamentat que “l'alcalde Manolo Civera s'ha encabotat a instal·lar a Llíria el centre de recepció de menors de tota la província de València, a pesar de les advertències del PP sobre el procés de dubtosa legalitat que està duent a terme” i ha destacat que “des del PP defenem el nostre municipi no és el lloc idoni per a instal·lar esta infraestructura, donada la carència de molts servicis supramunicipals que este tipus de centre requerix per a garantir una atenció de qualitat als menors usuaris d'este recurs”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

Mazzolari: “El projecte SimBioTIC respon més a un patrocini personal de l'alcalde Manolo Civera que a un benefici real per als ciutadans”

fachada aytoLa portaveu del PP afirma que “el fet de que esta aposta nasca del municipalisme, sense possibilitats reals per falta de recursos, deixa en molt mal lloc les administracions provincial i autonòmica en l'aposta pel medi ambient”. Exigix a Civera que “negocie amb la Diputació de València i la Conselleria de Canvi Climàtic perquè retornen immediatament a les arques municipals els 180.000 € que costa l'estudi SimBioTIC, ja que invertint diners municipal en este projecte, el Govern socialista renúncia a nombroses inversions més necessàries en la nostra ciutat”.

(11-11-2017). La portaveu del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, ha assegurat hui que el projecte SimBioTIC respon més a un patrocini personal de l'alcalde Manolo Civera que a un benefici real per als ciutadans, ja que la inversió per a posar en marxa este projecte és massa costós per a un municipi com Llíria”.

Mazzolari ha explicat que “només l'estudi del projecte SimBioTIC per a Llíria ens costa als ciutadans de Llíria 180.000 euros quan en el pressupost municipal per a este exercici hi ha com a màxim 60.000 € per a assistències tècniques” i ha afegit que “Llíria no pot assumir en només un estudi un gasto de 180.000 € quan hi ha altres prioritats més necessàries”.

De la mateixa manera, ha lamentat que “per a projectes d'este calat, la Diputació de València i la Generalitat no posen en marxa iniciatives que puguen acollir-se els municipis valencians i no que siga un Ajuntament com el de Llíria, que amb un pressupost com el que té, haja de fer un esforç titànic per a poder posar en marxa iniciatives en esta línea” i ha afegit que “el fet de que esta aposta nasca del municipalismo, sense possibilitats reals per falta de recursos, deixa en molt mal lloc les administracions provincial i autonòmica en l'aposta pel medi ambient”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

 

©PP Llíria

Calle Mayor, 12

LlírIa 46160

Telef: +34 962792269

info@pplliria.es

RSS Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, 	de las Directrices de Accesibilidad para el 	Contenido Web 1.0 del W3C-WAI