El PP exigix la realització de proves de detecció del COVID-19 a la població de Llíria per a detectar les persones asimptomàtiques

test masivosLa regidora popular demana que es facen les proves de detecció a tot el personal del Consistori edetà i recorda que fins al moment “només s'han realitzat al 48% de la plantilla municipal”. Assegura que “l'ocultació de dades de contagiats per municipis i la resistència a realitzar les proves de detecció a la població està frenant la recuperació cap a la normalitat”.

(25-05-2020). La regidora del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Cintia Urbano, ha exigit la realització de proves de detecció del COVID-19 a la població de Llíria per a detectar les persones asimptomàtiques de cara a la desescalada. Així, ha demanat al Govern del PSOE i Compromís-MOVE que “no esperen més i sol·licite a la Conselleria de Sanitat l'autorització per a adquirir les proves de detecció”.

La regidora popular, que defendrà esta iniciativa en el pròxim ple municipal, ha afirmat que “és clau per a evitar nous rebrots de contagis que es detecte aquelles persones que puguen estar contagiades sense saber-ho i per a això les proves són la solució, ja que en cas contrari tot el sacrifici realitzat per la societat no haurà servit per a res”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El PP critica que la “caòtica gestió” del Govern de Civera provoque una intervenció municipal amb “dràstics retalls” en inversions

calavilaMazzolari afirma que “la pèrdua de subvencions, l'incompliment dels convenis, en endeutament excessiu i la improvisació constant ha abocat que la intervenció municipal aplique mesures en els comptes del Govern del PSOE i Compromís-MOVE”. Critica un retall de més de 550.000 euros en inversions, per la qual cosa no s'executaran els projectes d'adequació del Mercat Municipal, la pista de skateboard, l'accessibilitat als barris, l'adequació de la Llar del Jubilat i la partida del Pla Municipal d'Esports reduirà 130.000 euros.

(22-05-2020). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, ha criticat hui que la “caòtica gestió” del Govern de Manolo Civera provoque una intervenció municipal, a través de l'aplicació d'un Pla Econòmic-Financier en els pressupostos, amb “dràstics retalls” en inversions per a la ciutat.

Mazzolari s'ha pronunciat d'esta manera després de l'anunci en la comissió informativa competent per part del responsable de l'àrea d'Hisenda, Joanma Miguel, d'aplicar un pla d'ajust en què van a veure's afectades inversions importants en el municipi. Així, ha lamentat que “el passat 30 d'abril, el PSOE i Compromís-MOVE aprovava un pressupost caduc, on ja s'advertia possibles desajustos entre ingressos i gastos”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El PP de Llíria reclama l'eliminació de la taxa de les terrasses per a 2020 i ajudes directes al comerç per a material de desinfecció i seguretat

calle La Union estado alarmaLa portaveu popular critica que “des de l'àrea de Comerç no s'haja oferit a bars, restaurants i pubs la col·laboració dels tècnics municipals per a marcar les distàncies de les terrasses, evitant així majors maldecaps al sector de la restauració”. Demana que l'Ajuntament de Llíria abastisca als comerços i empreses de Llíria de tot el material de protecció enfront del COVID-19, com ara màscares, guants, gels hidroalcohòlics i estores desinfectants. Exigix al Govern del PSOE i Compromís-MOVE que s'impulsen ajudes directes per a “la col·locació de mampares, la instal·lació de sistemes d'ozó o purificador d'aire amb llum ultravioleta en aparells d'aire condicionat, així com carteleria informativa de mesures de seguretat”

(08-05-2020). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, ha reclamat hui al Govern del PSOE i Compromís-MOVE l'eliminació de la taxa que paguen els establiments i locals d'hostaleria per l'ocupació de la via pública per a la col·locació de taules i cadires. A més, ha demanat que s'impulsen ajudes directes per a material de desinfecció i seguretat dirigides als comerços i empreses de Llíria.

La portaveu popular s'ha pronunciat d'esta manera després de la negació per part del Govern del PSOE i Compromís-MOVE a eliminar esta taxa, quan és un clamor per part del sector que es duga a terme esta mesura. Així, ha recordat que “el sector de l'hostaleria és un dels més colpejats per esta crisi sanitària, econòmica i social”.

De la mateixa manera, la dirigent popular ha destacat que “els bars, restaurants i pubs que s'han vist obligats a abaixar la persiana durant l'estat d'alarma, viuran una desescalada molt dura, ja que no podran treballar al 100% de la seua capacitat i les mesures de seguretat encariran encara més la seua obertura”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El ple aprova que Llíria treballe junt amb les escoles esportives fórmules segures per a oferir activitats físiques a l'estiu

WhatsApp Image 2020 05 06 at 18.47.09El regidor del PP Raúl Aragó assegura que “és clau coordinar mesures que permeten reprendre l'activitat física de tecnificació individual, amb entrenaments en grups reduïts”. Exigix al Govern del PSOE i Compromís-MOVE “un pla de desinfecció de les instal·lacions esportives en la seua totalitat, que incloga una previsió de mitjans tècnics i personals”

(06-05-2020). El ple ha aprovat per unanimitat dels grups polítics de la Corporació Municipal que Llíria treballe junt amb les escoles esportives en fórmules segures per a oferir activitats físiques este estiu, tenint en compte les recomanacions de les autoritats després de la crisi del COVID-19.

El regidor popular Raúl Aragó, qui ha proposat i defés la iniciativa, ha destacat “la necessitat que l'Ajuntament de Llíria es pose en marxa per a establir com més prompte millor les condicions idònies perquè puga oferir-se la pràctica o entrenaments de certes disciplines esportives que garantisquen el distanciament i les mesures higienic-sanitàries”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El PP insistix en que el CVI adeqüe i reduïsca la taxa de Tractament de Residus Urbans al sector comercial i empresarial que ha tancat durant l'estat d'alarma

CVIEl regidor del PP José Luis Llopis assegura que la iniciativa busca “alleujar la complicada situació que patix el sector comercial i empresarial de la localitat davant de la crisi del COVID-19". Insta el Govern del PSOE i Compromís-MOVE a que “amb la mateixa celeritat que s'ha demanat al Consorci València Interior l'ajornament del pagament de la taxa per al segon semestre de l'any, que es duga a terme la sol·licitud per a l'adequació i reducció de la taxa al sector comercial i empresarial, un dels més colpejats per la crisi”.

(04-05-2020). El regidor del Grup Municipal del PP en l'Ajuntament de Llíria, José Luis Llopis, ha insistit hui en que el Consorci València Interior (CVI) adeqüe i reduïsca la taxa de Tractament de Residus Urbans al sector comercial i empresarial que s’ha vist obligat a tancar durant l'estat d'alarma per la crisi del COVID-19.

Esta proposta, que va presentar el PP en l'últim ple municipal i que va ser aprovada per unanimitat dels grups municipals, busca “alleujar la complicada situació que patix el sector comercial i empresarial de la localitat davant de la crisi del COVID-19”, ha indicat el regidor popular.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

 

©PP Llíria

Calle Mayor, 12

LlírIa 46160

Telef: +34 962792269

info@pplliria.es

RSS Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, 	de las Directrices de Accesibilidad para el 	Contenido Web 1.0 del W3C-WAI