Mazzolari exigix a Civera una “solució inmediata” en El Canó després que Sanitat clausure les instal·lacions per alt risc de contagi per legionel·la

campo futbol 7 El Cano1La portaveu popular es pregunta “per què després d'exigir la Conselleria de Sanitat a l'Ajuntament de Llíria que es duguera a terme una neteja i desinfecció dels sistemes d'aigua calenta sanitària i aigua freda de consum humà en un termini inferior a una setmana, el Govern de Civera no ho va fer?”. Critica la regidora d'Hàbits Saludables perquè “després d'este greu incident no ha informat d'allò que s'ha succeït en la comissió competent, ni ha convocat una reunió d'urgència amb els portaveus i molt menys ha traslladat quina solució durà a cap el Govern d'esquerres donant tranquil·litat a usuaris”

(24-09-2019). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular Reme Mazzolari ha exigit hui al Govern de Civera una “solució inmediata” en les instal·lacions esportives d'El Canó, després que la Conselleria de Sanitat les haja clausurat per alt risc de contagi per legionel·la, a causa de la falta de manteniment.

Mazzolari s'ha pronunciat d'esta manera després del continu abandó de les instal·lacions d'El Canó, en el que el Govern de PSOE i Compromís-MOVE no han invertit ni un euro en manteniment en esta instal·lació esportiva. Així, doncs, la dirigent popular ha assegurat que “mai estes instal·lacions havien estat com estan, sense cap tipus de manteniment, amb plagues de puces en la gespa artificial per falta de desinfecció i dependències clausurades, mentres els usuaris patixen esta desídia”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El PP proposa al Govern del PSOE i Compromís-MOVE 20 mesures urgents davant del descontrol de la pandèmia i els seus efectes a Llíria

Diseno sin tituloLa portaveu popular Reme Mazzolari demana que es facen test massius en instal·lacions municipals per a no saturar el centre de la salut i l'atenció primària, un protocol de vacunació coordinat amb la Generalitat i més campanyes de conscienciació. Exigix baixada d'impostos i ajudes directes als sectors més perjudicats com l'hostaleria, la restauració, centres esportius, gimnasos i agències de viatges. Defén que es done suport a les bandes musicals, rondalles i grups locals facilitant el compliment dels convenis municipals perquè puguen rebre les subvencions anuals. Advoca per plans d'ocupació locals per als col·lectius més vulnerables i que s'habilite una partida pressupostària per a abastir d'aliments a les ONG’s locals que ajuden a famílies del municipi amb més dificultats

(05-02-2021). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, ha explicat hui que els populars hem presentat un document amb 20 mesures urgents per a fer front a l'efecte de la crisi sanitària, econòmica i social produïda pel COVID-19, ja que la situació a Llíria esta “descontrolada”.

Mazzolari s'ha pronunciat d'esta manera en relació amb la delicada situació en què es troba Llíria, amb un alt nombre de contagis i una economia local tocada pel tancament de nombrosos sectors i limitació d'horaris comercials. “Tot això sense una resposta clara i contundent per part del Govern del PSOE i Compromís-MOVE per a frenar la sagnia que patix la nostra ciutat en tots els sentits”, ha lamentat.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El PP demana a la Generalitat una compensació econòmica al sector de l'hostaleria tancat durant el confinament perimetral de Llíria

bares cerradosLa portaveu popular Reme Mazzolari assegura que el tancament de l'hostaleria i la restauració “no ha servit per a abaixar el nombre de contagis a Llíria però, al contrari, ha sigut letal per a l'economia local”. Assegura que “un altre dels sectors que s'ha vist perjudicat per les mesures adoptades per la Generalitat ha sigut el de gimnasos i centres esportius, que s'ha vist obligat a tancar les seues portes”

(20-01-2021). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, ha anunciat que demanarà en el pròxim ple que el Consistori edetà exigisca a la Generalitat una compensació econòmica al sector de l'hostal i la restauració obligat a tancar durant el confinament perimetral de la ciutat.

Mazzolari s'ha pronunciat d'esta manera amb relació a les mesures restrictives anunciades pel president de la Generalitat Ximo Puig, el passat 5 de gener, entre les que, a més de decretar el tancament perimetral de Llíria, tancava bars, restaurants i locals d'hostaleria, a excepció d'aquells que servien menjars per a portar.

Mesura ineficaç

Així mateix, la dirigent popular ha advertit que “esta mesura no ha servit per a abaixar el nombre de contagis a Llíria però, al contrari, ha sigut letal per a l'economia local” i ha afegit que “el sector hostaler de Llíria no pot suportar un tancament de 15 dies i ara, després del nou anunci de Puig, tancar altres 15 dies més, sense cap tipus d'ajuda”.

La portaveu popular ha recordat que dels 29 municipis confinats des del passat 7 de gener, 25 d'ells han continuat augmentant els contagis, per tant, s’ha preguntat “què ha de dir ara el Govern del PSOE i Compromís-MOVE sobre esta mesura, que lluny d'aconseguir invertir la corba de contagis ha castigat injustament a les economies familiars dels nostres veïns que regenten bars i restaurants”.

Dades de contagis irreals

Mazzolari ha denunciat que “les dades de contagis publicats per la Conselleria de Sanitat no corresponen a la realitat, igual que en molts municipis de la zona, per això, les mesures que es van adoptar a Llíria suposen un greuge comparatiu respecte a altres localitats, que tenint major incidència no van suportar mesures tan restrictives que han ofegat a moltes famílies de Llíria”.

“Els bars, restaurants i locals d'hostaleria han fet una inversió important en els seus establiments per a adaptar-se a les mesures de seguretat per a garantir en tot moment la seguretat dels seus clients, han incrementat la neteja i limitat l'aforament, per això, després de la inversió realitzada no és acceptable que siguen els grans perjudicats”, hi ha assenyalat.

Ajudes a gimnasos i centres esportius

 De la mateixa manera, Mazzolari ha assegurat que “un altre dels sectors que s'ha vist perjudicat per les mesures adoptades per la Generalitat ha sigut el de gimnasos i centres esportius, que a pesar de limitar l'aforament i d'establir mesures especials de seguretat i major neteja en les seues instal·lacions, s'ha vist obligat a tancar les seues portes”.

En esta mateixa línia, la dirigent popular ha destacat que “este sector ha d'incloure's en la sol·licitud d'ajudes perquè reba una compensació econòmica pel tancament durant el confinament perimetral decretat per la Generalitat fa 15 dies”.

Finalment, Mazzolari ha explicat que “estes mesures restrictives no estan tenint resultats positius, per la qual cosa ha instat tant el Govern de Ximo Puig i Mónica Oltra com al de Manolo Civera i Joanma Miguel que “treballen en altres mesures més efectives per a frenar els contagis i que no insistisquen a repetir les mateixes accions que lluny de posar solució en matèria sanitària estan ofegant al sector econòmic”.

Imprimeix Correu-e

 

©PP Llíria

Calle Mayor, 12

LlírIa 46160

Telef: +34 962792269

info@pplliria.es

RSS Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, 	de las Directrices de Accesibilidad para el 	Contenido Web 1.0 del W3C-WAI