Afiliacions

El PP demana que es declare nul·la la licitació de les obres del centre de recepció de menors de Llíria per falta de crèdit i incompliment del conveni

antiguo penitenciario webLa portaveu popular denúncia “un fraccionament de l'objecte del contracte per a construir per fases el que és un únic projecte”. Assenyala que la delegació a l'Ajuntament de Llíria de la construcció del centre de recepció de menors és “una competència impròpia”, per tant és “un frau de llei”. Advertix que “l'obra es realitze per a instal·lar un servici de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives sense que esta haja aprovat el projecte”.

(16-10-2018). El Partit Popular de Llíria demana que es declare nul·la la licitació de les obres de rehabilitació de l'edifici d'El Prat, en el que es pretén albergar el centre de recepció de menors de la província de València, per insuficiència de crèdit així com per la impossibilitat que es complisca el conveni subscrit, al juny de 2017, entre l'Ajuntament de Llíria i la Diputació de València.

La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, que ho ha posat en coneiximent de la Secretaria municipal, ha explicat que “la firma del conveni entre ambdós administracions, local i provincial, per al finançament de les obres de construcció del centre de recepció de menors arreplega la quantitat de 910.478,50 euros, un pressupost molt menor que el resultant del projecte redactat, un desfasament que el PP ja advertia després de les conclusions dels informes sobre l'estat estructural de l'edifici”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

Mazzolari critica que el Govern de Civera licite “a dit” el projecte del centre de recepció de menors i ho faça “d'amagat” per a evitar donar explicacions

La portaveu popular assegura que “la licitació del projecte s'ha fet a dit, sense haver-se publicat prèviament mentres que sí s'ha fet amb altres projectes municipals”. Exigix a Civera que “escolte els veïns i veïnes de Llíria i convoque la consulta ciutadana que demanen perquè, en cas contrari, haurà perdut la poca credibilitat que li queda”.

(16-9-2018). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, ha criticat hui que el Govern de Manolo Civera licite “a dit”, durant el mes d'agost, el centre de recepció de menors i ho faça “d’amagat” per a “evitar donar explicacions de per què encara no ha convocat la consulta ciutadana que sol·liciten més de 3.800 veïns i veïnes de Llíria”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El PP critica que l'acord firmat entre Oltra i Civera per al centre de dia és una “cortina de fum” i afirma que “el vertader compromís és començar a construir el projecte inicial en Villa Ángeles”

fachada aytoLa portaveu popular recorda que “amb el Govern del PP, en 2006 es va firmar un conveni amb la conselleria de Benestar Social en què se cedien els terrenys de Villa Ángeles per a la construcció de la infraestructura, conveni aprovat per la totalitat dels grups”. Afirma que “Oltra i Civera han protagonitzat hui la foto de la vergonya” perquè “els dirigents del PSOE i Compromís han votat en contra de totes les mocions del PP en l'Ajuntament de Llíria i en la Diputació de València així com iniciatives parlamentàries perquè la residència i el centre de dia per a persones amb discapacitat a Llíria siga una realitat”.

(28-8-2018). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, ha lamentat hui que l'acord firmat entre la vicepresidenta del Consell Mónica Oltra i l'alcalde de Llíria Manolo Civera per a la construcció del centre de dia per a persones amb discapacitat, en el complex d'El Prat, és una “cortina de fum per a tapar la instal·lació del centre de recepció de menors provincial”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

 

©PP Llíria

Calle Mayor, 12

LlírIa 46160

Telef: +34 962792269

info@pplliria.es

RSS Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, 	de las Directrices de Accesibilidad para el 	Contenido Web 1.0 del W3C-WAI