Afiliacions

El ple de Llíria reivindica un finançament just per als municipis

fachada ca la vilaEl portaveu popular demana que “el Consell adopte les mesures oportunes perquè es produïsca de forma real i efectiva la segona descentralització de competències degudament finançades”. Insta al Govern valencià a “col·laborar amb el finançament de totes les entitats locals de la Comunitat Valenciana a través de la participació dels seus tributs, tant els propis com els cedits, complint amb el principi de subsidiarietat”.

(27-12-2016). El ple de l’Ajuntament de Llíria ha aprovat reivindicar el Govern valencià un finançament just per als municipis de la Comunitat Valenciana. Esta iniciativa, presentada pel Grup Municipal del PP, ha comptat amb el recolzament de tots els grups polítics amb representació en Consistori edetà.

El portaveu del Partit Popular, José Ricardo Escobedo, que ha defés la moció, ha destacat que “les administracions locals són les més pròximes al ciutadà i les que tenen un paper fonamental a l'hora de resoldre els problemes més directes dels nostres veïns i veïnes, per això, és clau dotar-los d'un finançament just que els permeta cobrir les demandes de la ciutadania”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

Martínez demana “solucions” a la falta de zones d'aparcament a Llíria i planteja convenis amb propietaris de solars sense ús per a pàrquing públic gratuït

El regidor del PP insta el Govern socialista a què “amb els mitjans propis municipals es condicionen les parcel·les municipals que hui estan destinades a aparcament públic, amb l'objectiu d'optimitzar la capacitat de vehicles i prestar un millor servici”. Planteja que “ara, amb la UE-13 finalitzada, el Consistori edetà pot dur a terme un nou conveni per a poder ampliar estes zones d'aparcament públic gratuït al municipi”.

(18-5-2016). El regidor del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Francisco Martínez, ha demanat al Govern socialista “solucions” a la falta de zones d'aparcament a Llíria i ha plantejat convenis amb propietaris de solars sense ús perquè siguen transformats en pàrquing públic gratuït.

Així ho ha demanat l'edil popular a través d'una moció que serà debatuda demà en el ple municipal. En esta línia, ha indicat “la necessitat que els servicis tècnics i jurídics municipals estudien la possibilitat d'establir nous convenis de lloguer entre l'Ajuntament de Llíria i els propietaris de solars que puguen oferir-se com a aparcaments públics gratuïts, oferint d'esta manera una solució a la falta d'aparcament en el municipi”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El PP de Llíria denúncia “l'estat d'abandó” dels contenidors soterrats de reciclatge de Llíria

Placa 9 doctubre 1La portaveu del PP lamenta que “la nul·la gestió dels socialistes està ocasionant molèsties als ciutadans que fan l'esforç per separar els residus”. Exigix a Civera que “ja que president el Consorci València Interior, done exemple i gestione el manteniment dels contenidors soterrats de residus en el municipi immediatament".

(28-4-2016). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, ha denunciat hui “l'estat d'abandó” dels contenidors soterrats de reciclatge en el municipi, ja que molts d'ells es troben inutilitzats.

La dirigent popular ha criticat que “els contenidors soterrats de reciclatge ubicats en la plaça 9 d'Octubre i en el carrer Gerardo Ferrando porten mesos sense utilitzar-se, be precintat amb bosses de fem o amb contenidors mòbils, sense que els veïns i veïnes de Llíria puguen fer ús dels mateixos” i ha lamentat que “la nul·la gestió dels socialistes està ocasionant molèsties als ciutadans que fan l'esforç per separar els residus”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

 

©PP Llíria

Calle Mayor, 12

LlírIa 46160

Telef: +34 962792269

info@pplliria.es

RSS Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, 	de las Directrices de Accesibilidad para el 	Contenido Web 1.0 del W3C-WAI