Afiliacions

Un informe de la intervenció municipal dóna la raó al PP al demanar la nul·litat de l'adjudicació de les obres del centre de recepció de menors

edificio centro de recepcion de menores2La portaveu popular anuncia que “amb el suport del dit informe el PP acudirà als tribunals per a sol·licitar la suspensió cautelar de la contractació de les obres del centre de recepció de menors si Civera s'encabota a continuar cap avant”. Insistix en el fet que “la prioritat social a Llíria és el centre de dia i la residència per a persones amb discapacitat i no el centre de recepció de menors que ens ha imposat Mónica Oltra i Manolo Civera per a tapar la seua nefasta gestió”.

(11-01-2019). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular i membre de la gestora del PP de la província de València, Reme Mazzolari, ha explicat hui que “un informe de la intervenció municipal dóna suport a la postura del PP, ja que demana la nul·litat del procediment d'adjudicació de les obres del centre de recepció de menors a Llíria per falta de crèdit pressupostari”.

Així mateix, l'informe, tal com explica la portaveu popular, indica que “detectada la inexistència de crèdit, ha de procedir-se a la renúncia en la tramitació del contracte, indemnitzant, si han incorregut en gastos, als licitadors encara que no hi ha hagut adjudicació, perquè de no procedir-se així s'estaria incorrent en la responsabilitat personal de l'art. 188 del Reial Decret Legislatiu 2/224, de 5 de març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei Reguladora d'Hisendes Locals”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

Mazzolari: “La inacció i incompetència del Govern de Civera fa que Llíria puga perdre 1,8 milions d'euros en subvencions”

La portaveu popular lamenta que els polígons Rascanya i Laboratoris Ràdio perdran una subvenció de 320.000 euros per la incapacitat de complir els terminis que marca subvenció, perquè el Govern d'esquerres “no ha fet res”. Critica que “el Govern de Civera ven fum i gestiona poc, ja que totes les actuacions subvencionades que estan a punt de perdre's han sigut publicitades a so de bombo i platerets però amb tota seguretat no veuran la llum”

(23-12-2018). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular i membre de la gestora del PP de la província de València, Reme Mazzolari, ha denunciat que “la inacció i incompetència del Govern de Manolo Civera fa que Llíria puga perdre 1,8 milions d'euros en subvencions provinents d'altres administracions publiques”.

La dirigent popular ha explicat que “l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial va aprovar una línia d'ajudes per a millorar els polígons industrials, en el cas de Llíria es van consignar 320.000 euros, dels quals 265.000 euros anaven destinats al polígon de Rascanya i altres 65.000 euros per al de Laboratoris Ràdio, però la realitat és que el termini d'entrega de l'obra acaba el 31 de desembre de 2018 i el Govern d'esquerres ni tan sols ha contractat les obres, per la qual cosa és més que probable que al no complir el conveni perdem esta subvenció tan necessària”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El PP aconseguix paralitzar el centre de recepció de menors a Llíria i advertix que si el Govern de Civera licita les obres “ho portarà als tribunals”

La portaveu popular assegura que “el PP és l'únic partit que ha defés que Llíria no és el lloc idoni per a albergar el centre de recepció de menors”. Destaca que els populars “continuarem treballant perquè les infraestructures que s'instal·len a Llíria siguen les que realment necessitem, com és el centre de dia i la residència per a persones amb discapacitat”

(20-12-2018). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular i membre de la gestora del PP de la província de València, Reme Mazzolari, ha assegurat que “gràcies al treball realitzat pels populars s'ha aconseguit paralitzar el procés per a l'arribada del centre de recepció de menors provincial a Llíria” i ha advertit que si el Govern de Manolo Civera licita les obres d'este recurs social, a pesar del recurs administratiu que es va presentar en l'Ajuntament de Llíria en el que s'advertixen de nombroses irregularitats, “ho portarem als tribunals”.

Mazzolari s'ha pronunciat d'esta manera en relació a la paralització per part del Consistori edetà de la licitació de les obres del futur centre de recepció de menors provincial a Llíria. En este sentit, ha criticat que “les presses per imposar este recurs social en la nostra ciutat només ha creat que crispació i desassossec perquè el Govern d'esquerres ha sigut incapaç d'escoltar a la ciutadania”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

 

©PP Llíria

Calle Mayor, 12

LlírIa 46160

Telef: +34 962792269

info@pplliria.es

RSS Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, 	de las Directrices de Accesibilidad para el 	Contenido Web 1.0 del W3C-WAI