Afiliacions

El PP de Llíria rebutja els pressupostos de Civera perquè generen “inestabilitat” i “paralitzen” el progrés de la ciutat

pleno municipal lliriaEl portaveu popular afirma que la gestió del Govern d'esquerres és “de nota”, ja que l'alcalde Manolo Civera “no fa cas ni al criteri tècnic ni al que el seu partit proposava en anys anteriors". Mostra la seua preocupació perquè “amb la consignació prevista en algunes aplicacions per a l'exercici 2019 i l'avanç de la liquidació del pressupost de 2018, així com el volum dels reconeixements extrajudicials que es realitzen, algunes bosses de vinculació resultaran insuficients”.

(06-03-2019). El Grup Municipal del Partit Popular de Llíria ha rebutjat els pressupostos de 2019 presentats pel Govern de Manolo Civera perquè generen “inestabilitat” i “paralitzen” el progrés de Llíria. Així ho ha assegurat el portaveu popular José Ricardo Escobedo, qui hi ha assenyalat que estos comptes “una vegada més arriben tard i mal”, ja que el pressupost general havia d'estar aprovat definitivament abans del 31 de desembre de 2018.

Així mateix, el dirigent popular ha afirmat que la gestió del Govern d'esquerres és “de nota”, ja que l'alcalde Manolo Civera “no fa cas ni al criteri tècnic ni al que el seu partit proposava en anys anteriors”. A més, ha lamentat la “irresponsabilitat” de l'alcalde i del seu tinent alcalde ---en al·lusió al regidor expulsat de Ciutadans--- este últim “ni està, ni ve, ni se li espera” desatenent així les seues obligacions municipals.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

Mazzolari: “Mentres El Canó està totalment abandonat, el Govern de Civera invertix 680.000 euros en instal·lacions esportives per al futur centre de recepció de menors”

emplazamiento de los futuros campos de futbol en El PratLa portaveu popular critica que “després de quatre anys, els usuaris del camp de futbol 8 continuen jugant amb unes tanques d'obra enmig del camp”. Explica que “amb els diners que el Govern de Civera invertirà en la nova zona esportiva d'El Prat, podria solucionar el problema del camp de futbol d'El Canó i, a més, millorar les pistes d'atletisme i les instal·lacions en general”.

(27-02-2019). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular i membre de la gestora del PP de la província de València, Reme Mazzolari, ha criticat hui que “mentres el complex esportiu d'El Canó està totalment abandonat, el Govern que dirigix el socialista Manolo Civera invertirà 680.000 euros en instal·lacions esportives en la zona on tenen previst construir el futur centre de recepció de menors de la província de València”.

Mazzolari s'ha pronunciat així després de la licitació per part del Govern d'esquerres de les obres per a l'execució de tres camps de futbol de gespa artificial, dos de futbol 8 i un de futbol 11, per al que es derrocarà la pista de bàsquet i el frontó que hi ha actualment. Estes instal·lacions esportives noves es construiran en el complex d'El Prat, junt amb el futur centre de recepció de menors que la vicepresidenta Mónica Oltra i l'alcalde Manolo Civera pretenen instal·lar a Llíria.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El PP rebutja la ubicació transitòria que planteja Civera per a la Policia Local de Llíria perquè incomplix les condicions òptimes per a oferir el servici

ACTUAL RETEN DE POLICIALa portaveu popular es pregunta “com eixirà i entrarà la Policia Local de Llíria de la plaça Major si té una urgència quan esta coincidisca amb les Falles o les festes de Sant Vicent, i si les obres es demoren uns mesos, com podran desenrotllar el servici quan se celebren les festes de Sant Miquel o la Setmana Taurina”. Insta Civera que “plantege una nova ubicació transitòria per a la Policia Local de Llíria perquè la seua decisió genera massa inconvenients per al desenrotllament del servici posant en escac la seguretat ciutadana”.

(22-02-2019). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular i membre de la gestora del PP de la província de València, Reme Mazzolari, ha rebutjat la ubicació transitòria que planteja el Govern de Civera per a la Policia Local de Llíria perquè incomplix les condicions òptimes per a oferir el servici.

Mazzolari s'ha pronunciat d'esta manera en relació a la ubicació transitòria plantejada per l'equip de Govern mentres s'escometen les obres de les noves dependències. Durant els cinc mesos que previsiblement duraran les obres, la Policia Local de Llíria oferirà el servici en l'antiga oficina de Turisme de Ca la Vila i una planta baixa en la plaça Major.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

 

©PP Llíria

Calle Mayor, 12

LlírIa 46160

Telef: +34 962792269

info@pplliria.es

RSS Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, 	de las Directrices de Accesibilidad para el 	Contenido Web 1.0 del W3C-WAI