Mazzolari exigix a Civera una “solució inmediata” en El Canó després que Sanitat clausure les instal·lacions per alt risc de contagi per legionel·la

campo futbol 7 El Cano1La portaveu popular es pregunta “per què després d'exigir la Conselleria de Sanitat a l'Ajuntament de Llíria que es duguera a terme una neteja i desinfecció dels sistemes d'aigua calenta sanitària i aigua freda de consum humà en un termini inferior a una setmana, el Govern de Civera no ho va fer?”. Critica la regidora d'Hàbits Saludables perquè “després d'este greu incident no ha informat d'allò que s'ha succeït en la comissió competent, ni ha convocat una reunió d'urgència amb els portaveus i molt menys ha traslladat quina solució durà a cap el Govern d'esquerres donant tranquil·litat a usuaris”

(24-09-2019). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular Reme Mazzolari ha exigit hui al Govern de Civera una “solució inmediata” en les instal·lacions esportives d'El Canó, després que la Conselleria de Sanitat les haja clausurat per alt risc de contagi per legionel·la, a causa de la falta de manteniment.

Mazzolari s'ha pronunciat d'esta manera després del continu abandó de les instal·lacions d'El Canó, en el que el Govern de PSOE i Compromís-MOVE no han invertit ni un euro en manteniment en esta instal·lació esportiva. Així, doncs, la dirigent popular ha assegurat que “mai estes instal·lacions havien estat com estan, sense cap tipus de manteniment, amb plagues de puces en la gespa artificial per falta de desinfecció i dependències clausurades, mentres els usuaris patixen esta desídia”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El PP demana que la Generalitat incloga una partida nominativa en els pressupostos de 2020 per a la construcció de la residència i centre de dia per a persones amb discapacitat a Llíria

visita parcela Villa AngelesBastidas es compromet que des del GPP es donarà suport al projecte de la residència i centre de dia per a persones amb discapacitat en Vila Ángeles, perquè “si de veritat el Govern d'esquerres voldria fer este recurs social no hauria canviat el projecte realitzat pel PP i hui ja seria una realitat”. Mazzolari assenyala que “a diferència dels partits d'esquerra, els populars remem tots a una, des de les distintes administracions, perquè els projectes clau siguen una realitat més prompte que tard perquè la nostra prioritat són les persones”

(21-10-2019). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular i membre de la gestora del PP de la província de València, Reme Mazzolari, ha anunciat hui que el PP demanarà a través d'una moció en el pròxim ple municipal que l'Ajuntament de Llíria sol·licite a la Generalitat que incloga una partida nominativa en els Pressupostos de la Generalitat Valenciana (PGV) de 2020 per a la construcció de la residència i centre de dia per a persones amb discapacitat a Llíria.

Així ho ha assegurat Mazzolari després de mantindre una reunió de treball amb la vicesecretària regional i diputada autonòmica Elena Bastidas. Després de la reunió, han visitat les instal·lacions del complex d'El Prat, on el Govern de PSOE i Compromís va prometre diverses instal·lacions en matèria social que “han caigut en sac foradat”. Esta trobada s'emmarca dins de la campanya iniciada pels populars de ‘Retallades Tour’.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

El PP demana que es destinen els 586.000 euros dels camps de futbol previstos en El Prat a millores, remodelació i ampliació en El Canó

obras complejo El PratLa portaveu popular assegura que el PP rebutja el projecte dels camps de futbol 8 en El Prat perquè, primer no són reglamentaris, i segon, perquè dispersa les instal·lacions esportives generant més gasto de personal i manteniment. Es proposa en El Canó l'arreglament del clot del camp de futbol 7, la construcció de nous vestuaris i renovació dels actuals, oficina i magatzem per a l'atletisme, el cobriment del menys dos pistes de pàdel i finalització de la construcció dels vestuaris i banys previstos, la millora de les condicions de la pista d'atletisme existent, la construcció d'un rocòdrom i una pista de skateboard

(14-10-2019). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular Reme Mazzolari ha demanat al Govern de Civera que destine els 586.000 euros dels camps de futbol 8 previstos en El Prat a millores, remodelació i ampliació de les instal·lacions esportives El Canó.

Així ho ha proposat la portaveu popular a través d'una moció que serà debatuda en el pròxim ple municipal. Per a això, Mazzolari hi ha assenyalat que “l'Ajuntament de Llíria ha de rescindir el contracte d'obres amb l'empresa per a la construcció dels dos camps de futbol 8 en El Prat, ja que este projecte genera dubtes inclús en el mateix Govern d'esquerres, tal com va mostrar en l'últim ple municipal la regidora d'Hàbits Saludables Vallivana Murgui”.

Continuar llegint

Imprimeix Correu-e

 

©PP Llíria

Calle Mayor, 12

LlírIa 46160

Telef: +34 962792269

info@pplliria.es

RSS Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, 	de las Directrices de Accesibilidad para el 	Contenido Web 1.0 del W3C-WAI