Mazzolari acusa Puig i Oltra de “burlar-se” de la ciutadania de Llíria després de deixar fora dels PGV el centre de dia i la residència per a persones amb discapacitat que van prometre

enmienda del PP PGV 2019El PP presenta una esmena als PGV perquè s'incloga la construcció del centre de dia i la residència per a persones amb discapacitat a Llíria. La portaveu popular destaca que “durant els governs del PP mai hem deixat de pedalejar perquè este recurs social fora una realitat, per això, defendrem que la residència i centre de dia per a persones amb discapacitat es dote de pressupost nominatiu”.

(12-12-2018). La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria i membre de la gestora del PP de la província de València, Reme Mazzolari, hi ha acusat hui al president de la Generalitat, Ximo Puig, i la vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, de “burlar-se” de la ciutadania de Llíria després de deixar fora dels Pressupostos de la Generalitat Valenciana (PGV) la construcció de centre de dia i la residència per a persones amb discapacitat que van prometre este estiu.

Mazzolari s'ha pronunciat d'esta manera després que s'excloga dels comptes de la Generalitat “un projecte tan esperat” com és el centre de dia i la residència per a persones amb discapacitat. Així, ha recordat que el Consell “va anunciar a so de bombo i platerets, després de firmar un conveni amb l'Ajuntament de Llíria, que este projecte es materialitzaria però la realitat és que sense consignació pressupostària s'ha convertit en paper mullat”.

En este sentit, ha afirmat que “si de veritat haguera voluntat per part del Govern de PSPV i Compromís que fora una realitat, no sols haguera estat reflectit en els comptes de la Generalitat per a 2019 sinó que ja haurien iniciat les obres amb el projecte ja existent, que compta amb el vistiplau de la Conselleria competent i els terrenys cedits per a la seua construcción” i ha afegit que “ficar en un calaix el projecte aprovat i consensuat per totes les parts i tornar a començar de zero, després de tot el treball realitzat, és una manera de dilatar en el temps l'arribada d'este recurs social tan necessari, una decisió totalment incomprensible”.

“El PP no serà còmplice d'este sense sentit que va en contra dels interessos dels ciutadans, per això, li hem demanat en reiterades ocasions a l'alcalde socialista Manolo Civera que no perda més temps i exigisca l'inici de les obres d'este recurs social tan necessari per a la nostra ciutat en compte d'estendre-ho en el temps amb projectes fantasma” hi ha assenyalat Mazzolari, qui ha recordat que “la prioritat per a Llíria és el centre de dia i residència per a persones amb discapacitat perquè és una reivindicació històrica i no el centre de recepció de menors de la província de València”.

Esmena als PGV

 

Mazzolari ha anunciat que el PP ha presentat una esmena als Pressupostos de la Generalitat perquè s'incloga el centre de dia i residència per a persones amb discapacitat perquè “entenem que és una necessitat per a moltes famílies de Llíria i no pot demorar-se més l'arribada d'esta infraestructura d'atenció social”. “Els governs del PP han treballat molt en els últims anys perquè siga una realitat i seguirem fent-ho, ja que és de justícia per al nostre municipi que així siga”, ha destacat.

Igualment, ha recordat que “durant els governs del PP mai hem deixat de pedalejar perquè este recurs social fora una realitat, per això, defendrem que la residència i centre de dia per a persones amb discapacitat es dote de pressupost nominatiu”. “El fet de modificar el projecte inicial i de no dotar-lo d'inversió demostra que Puig i Oltra són els mestres de l'engany”, ha criticat.

De la mateixa manera, ha assegurat que “Oltra i Civera es van presentar davant de la ciutadania de Llíria com els responsables polítics que venien a salvar persones amb macroprojectes que són ciència-ficció per a emmascarar la construcció del centre de recepció de menors en un complex que no complix els requisits per a albergar estos jóvens, però els fets demostren que precisament les persones són les més oblidades en les seues decisions, ja que les seues prioritats són ideològiques i no socials”.

Finalment, la dirigent popular ha exigit a l'alcalde socialista Manolo Civera que “done la cara davant de la ciutadania i explique per què la seua actitud de braços caiguts ha fet que este recurs social no es contemple en els Pressupostos de la Generalitat, després que fera públic el seu compromís no sols a través d'un conveni amb la Generalitat sinó davant de les famílies de Llíria”.

Imprimir